Еве ме и мене после поминати 14 дена на место на кој на никој не му посакувам да биде
Се надевам дека и ти нема да бидеш повеќе на такво место ако е тоа можно, и иако немам појма за што се работи нема да те прашам бидеќи веројатно не сакаш да збориш за тоа.
Саку ја имаше едиствено предноста од ент.кој не верувам дека беше поголем за 3 што во поени би значело 6-8 поени.Не ми се случува првпат ова да имам подобри рејтинзи во извештајот а да изгубам меч,и што се однесува до 3-2 одбраната ја ставив баш поради слабата НО на Влора па останатите двајца требаше да компензираат.
Разликата во ентузијазмот кој беше во негова корист горе-доле се компензираше со твојот домашен терен, а подобрата прва постава со која располага Саки го прваше фаворит на овој меч но ти тактички се обиде да ја свртиш работата во своја корист. Симулаторот на натпревари во ББ не функционира така како што си мислел дека двајца ќе компензираат слабост на третиот, според моите сфаќања во ситуација кога на играч кој е слаб за надворешна одбрана му викаш да се фокусира дополнително на тоа тогаш правиш поголема дупка на таа позиција отколку ако играше човек на човек, барем тоа е мое мислење, нека се изјаснат и другите.
За среќа деновиве и не ми е баш многу гајле за ББ инаку ќе останеа само Јовчевски да си ираат баскет во трета лига.
Јас можеби најдобро те разбирам како се чувстуваш сега ама важни одлуки се носат со ладна глава така да нема потреба од откажување како брат ти кој прво најави дека сака да си оди од елитата па се пишмани, можеш да направиш одредени промени во тактиката и ростерот па да имаш повеќе успех следната сезона.
Ај добродојде назад после 14 дена :)
Last edited by Dadimo at 2/22/2013 5:49:03 PM