Си стојам на мое мислење. Џабе зборење, џабе тупење. Мило ми е шо имаш твое мислење супер, поштувам. Си стојам на мој одговор (претходниот мој пост)
Секој со различни ставови кон играчите и кон ценењето на играчот.
Јас се одлучив за оваа тактика, мој играч и го ставив 3 миљона да видам дали ке се даваат БИДОВИ на ББ мејл. Видов дека ништо, сега не сака ни да се продаде. СПОРЕД МЕНЕ дојдов до заклучок:
1.Никој НЕ БАРА ИГРАЧИ!
2. Додека НЕ МУ СЕРВИРАШ на МАСА не сака да си земе САМ!
3. Никој од македонските менаџери не сака да кликне на копчето прати порака и да искуца барем 50 букви (100 е многу)!
4. Никој не цени играч и сите сакаат со ефтино да се извлечат!
5. СИТЕ ТРЕНИРААТ ПО ЕДЕН СТРАНЕЦ
6. Попрво би фрлиле 2 миљона од страна играч (македонски менталитет) отколку 2 миљона на некое „македонче“ кое според нив „нема појма“
И за ова ќе лаете и ќе хејтате, ама горе напоменав МОЕ МИСЛЕЊЕ! За да не го тупиме на форумот толку многу околу овој глуп играч ќе Ве замолам со сета моја почит према Вас која, верувале или не, ја има сеупште, да се престане да се пишува за играчот. И да, се додека е мој играчот можам КОЛКУ САКАМ и КОГА САКАМ да го ставам на ТЛ.
На ТЛ беше ЦЕЛО ВРЕМЕ само беше со (некогаш, не секогаш) ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ЦЕНИ! Е сега ќе испаѓа дека Царот НЕ СМЕЕ НИ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРА со неговиот тим и менаџирање?!?! :)
Епа сте се заебале ако имате такво мислење... ГАДНО сте се заебале.
А за пари ИЧ не веќе не ме интересира. Го преболев фактот дека никој не се нафаќа за македонец. Еве ви странци нека вежбаат они, нашиве нека мрчат
Поздрав, секое добро