A za Kuntay problemot e sto carot cekase site sto kupuvaa bekovi za treniranje (kako makedonci taka i stranci) da si kupat deca i sega normalno nema interes. Da ne zboruvam sto relativno niskata nadvoresna odbrana mu ja paga prilicno cenata...
Oкеј царот е крив. Толку хејтери не знам што е финтата.. Луѓе ја го стаив (3миљона) и Бобанот ми рече (на почеток на сезона) овој играч има шанси да иде 1 миљон и повеќе. Го ставив 3миљона за да му се гледаат скиловите и да ми даваат ПОНУДИ на ББ МАИЛ?!?! Што сега?! Ја мислете не знам колкава му е вредноста и дека „ниту пијан ниту луд“ нема да ми го купат 3 миљона? Немам појма колку се продаваат играчите?! Не знам што само лаете без причина. ЕВЕ ВИ ГО СЕГА 300К? Сега па МАЛЦЕ ВИ Е?!?!
Не знам што да ви кажам. Го промовирав секаде и спомнав за ББ Маил да ми праќаат понуди ама знаете колку понуди добив?!?!
НИТУ ЕДНА!
Ја не сфаќам... само царот та царот, јебем го и играч. АКО никој не го зеде ќе го отпуштам ич не ми треба. Доста зборите без веза, ја знам колку е потенцијален и знам дека скапува кај мене, ама ја сум крив што никој НЕ САКА ДА ГО ЗЕДЕ НИТУ ЗА 400К?!?! Е не знам во кој е проблемот.
Како сакате сфатете го искрено, ама царот неможе да биде крив цело време. Пошто царот ниту е глуп ниту е мутав да не знае колку е вреден КЈунтај.
Ако некој се повреди од зборовите, се извинувам, ама ме скурчевте веќе цела сезона.
Поздрав!