Xsago i Dadimo, i za site onie sto e ova cudo, veruvajte deka za mene e edna od najcudnite sredbi ovaa sezona. Po se izgleda Emerson e vinovnikot za toa, napravi chudo na terenot so 31 poen i 13 - 23 sut od pole. Iako mislev deka kje izgubam i toa mnogu razlika, ednostavno Gemidzijata go mislev deka e nepobedliv,koi ne samo jas ne go mislam toa tuku i mnogu drugi, toj ipak bil pobedliv, no sepak velam deka ima podobar tim i vcera toa sto bilo e cista sreka za mene i mojot tim.
POnatamu, novi celi, so novi pobedi, do novi dostignuvanja :)
@Dadimo: Dadimo,do pred nekolku nedeli i jas gledav taka po rejtinziti e i ocenite, bev zatepan u Coach Parrot, i gi gleav ocenite, no koga dobiv edna utakmica od B3 (ne znam koja bese tocno koga kje ja najdam kje ti ja dadam) se zacudiv na ocenite i ednostavno vekje ne gi smetav kako merilo za edna igra :) Ne velam deka ne se merilo, no ne im davam vekje tolkavo znacenje:) SI ja gledam taktikata, koj so kogo igra, odbrana napad i toa e toa:) IPak protiv tebe igrav CT a baska i si igrav in ma BUILDING,vo Macedonian South Bronx so moite gringosi,niggeri,latino gangsteri i latino devojki i moite lugje od South Bronx koj ja slavea taa pobeda i vcerasnata so AK-47 (kalasnikovi i razni pushki i pistoli pred salata :) ),nema sto da e cudno, IT'S ALL ABOUT FUN !
Za playoff se nadevam i jas deka kje se plasiram, no ne saakam da zboram, seuste sum nov u Elitava i ne znam sto kje se izdesava do kraj, zdravje samo :)
Peace, Love, Unity and HAVIN' FUN! :)))
1L Carot!