Добро вечер на сите. Oвде како второпласиран оваа сезона, или како оној губитникот во финалето на ББ МКД Елита, можам да кажам само искрени честитки за првопласираниот кој, се знаеше од почеток дека ке стигне до овде и ке го освои трофејот 2 пати по ред. Честитки до Бобанот, браво мајсторе, не бев голема пречка за во Финалето, но последната утакмица беа клучни скоковите кои Jose Cerain беше повреден и неможеше многу да помогне, и ја загубив средбата.
Честитки до твојот МВП што имаше просек во последните 2 средби 41,1 поен по натпревар.
Исто, сакам да им се заблагодарам на моите играчи кои дадоа се од себе, но го немаат скилот за да го победат совршениот тим на Гемиџијата :)
Сега со поголеми сили и со огромен тренинг наредната сезона, за поголем напредок за стигнување пак до плејоф, можеби до стигнување на истиот успех.
Како и да е, оваа сезона испадна Црвената Конференција е во знакот на Хип Хопот, како што ка Бобан.
Горд сум на тоа што го претставувам Хип Хопот во одлично светло и што ми помага во врска со играва. God Loves Hip Hop, God is Hip Hop.
HIP HOP DON'T STOP!
Peace and much love and respect for y'all!!
Поздрав Хип Хоп Цар!
Last edited by Hip Hop Car! at 7/23/2011 4:38:55 PM