Se prasuvam sto ke smislat urednicite na Macedonian Source kako opravdanie za odlukata na HHM da odi CT, na recisi 1/3 od sezonata i vo presret na vazen kup natprevar. Edno e jasno, Carot pobedi i javno ni kaza deka vo narednite 4-5 nedeli e spremen da igra so 50k+ pomalku vo odnos na konkurentite. Hrabra odluka.
This is BB.... THE BEST online manager game in the WORLD. Here... ANYTHING can happen :) Дали ке бидам скратен со 50к или нема, тоа ке видиме утре :) Не се предавам така лесно јас ниту од лигата ниту пак од Купот :)
. Prognozata deka ova ke bide najlosata nedela za Gemidziite ne ti se ispolni. Denes Gemidzii slavat najuspesen start vo edna B3 sezona i navivacite i upravata se prilicno zadovolni. Zal mi e sto te razocarav.
Не си ме разочарал за тоа, знаев дека ќе тепаш после толку TIE одиграни средби, зборев за разочарување за лигашките утакмици затоа :). Не се разочарувам толку лесно од тебе друже колку и да беше јак B3 тимот (а беше прилично јак). Важно, си го победив Учителот после толку натпревари :) Тоа ми е најубаво чувство колку и да ме потценуваше пред неколку недели на четот (беше и Ксаго таму исто и Димац ) знаат за што зборам :D
Vo princip ne potcenuvam nikogo vo ligava, pa duri i carot :D Odigrav TIE otkako ja vidov formata na Sharman vo petokot i posebno....
ОооООоО даа... голема лага, ама ке ти прогледаме низ прсти (поточно јас) ќе ти прогледам низ прсти :) :D Друже колку и да ме потценуваш, можеби имаш право можеби немаш, неам појма, ја секогаш сите Ве гледам со почит (како најмал менаџер што влегол во прва лига ) и нема никого да потценам, бидејќи сите можат кој кого сакаат да победат :)
Поздрав до сите, почит до сите, и се гледаме наредните денови :)
peace!