Vi blagodaram na site za cestitkite, iskreno mi znachat. Ke probam Crvenata konfederencija da ja odbranam vo najdobro moe svetlo i da bidam dosta profesionalen :)) Koolku ke postignam, ne znam, no toa sto ke go vidite od mene, ke bide davanje se od sebe, veruvajte :) Red COAST Represent for REAL! :)
Popularnosta i zgolemuvanje na TV dogovorot za narednata sezona mislam deka ke bide pokacen, ne samo zaradi zvezdite Miloshevski Potera i Veseli tuku i za eden kup mladi talenti sto ke bidat dzvezdi narednata godina i ke ni go vodat timot :) Navistina se ocekuva golem uspeh vo mladoto meso, jas mozam toa da go kazam licno, bidejki so 2 mladi nadezn i neiskusni centari,koj seuste se razvivaat, ja stignav do finaleto, so samo eden "asalen" centar od pocetokot na Sezona 16 :)
Spored moite ocekuvanja NEMAV poim deka ke bidam vo Finaleto, mislev deka ovaa sezona ke odam vo II liga bas poradi faktot na mladite deca sto gi vezbam i sto napreduvaat, spored mene, odlicno i gi ocekuva odlicna idnina vo Hip Hop Macedonia timot :)
Sto se odnesuva za Bobanot i finaleto :D Nemam sto da komentiram, Sezona 14 bese dosta interesna za mene, i koga se raboti za mene i Bobanot, mojot natprevaruvachki duh nikogas nema da izgasne, sekogas ke sakam da go pobedam :) Nekoj den, koga ke imam tim od sonishtata, kako negoviot , ke uspeam da go pobedam Ucitelot.
Ova finale isto taka go narekov Ucitel - Ucenik, bidejki mnogu, mozam da kazam, poveketo raboti me nauci Bobanot za napredokot na ovoj moj tim, i mi pomagase okolu timot :)
Da ne go tupam, ostanuvaat uste 25 minuti od pocetokot na Finaleto, tenzijata raste, ocekuvame interesni dueli.
Ocekuvam i jas barem edna pobeda :) Ostanatoto, ke vidime :)
Pozdrav Hip Hop Car!