Hello Everyone,
I apologize for the lack of communication this season. The Youth Team season has ended. We won four games which is the most the youth team has won since season fifty-five. We started the season ranked 91st and ended ranked 64th A huge accomplishment! This is our highest rank since season 58. We almost made the knockout round of the tournament but suffered an overtime loss which prevented us from moving on to the next round. Thank you to everyone that trained a player that was used on the team. I prefer to use the rest of the season to keep tabs on players that will be in contention for the team next season. Unfortunately by doing this our enthusiasm drops which is why I usually do not take scrimmages once the competitive games are finished. As always if you would like to get involved or show me your progress with a player feel free to reach out.
Прывітанне ўсім,
Прашу прабачэння за недахоп зносін у гэтым сезоне. Завяршыўся сезон моладзевай каманды. Мы выйгралі чатыры гульні, што з'яўляецца найбольшай колькасцю перамог моладзевай каманды з сезона пяцьдзесят пяты. Мы пачалі сезон на 91-м месцы ў рэйтынгу, а скончылі на 64-м. Велізарнае дасягненне! Гэта наш самы высокі рэйтынг з сезона 58. Мы амаль выйшлі ў накаўт-раўнд турніру, але пацярпелі паражэнне ў дадатковы час, што не дазволіла нам прайсці ў наступны раўнд. Дзякуй усім, хто падрыхтаваў гульца, якога выкарыстоўвалі ў камандзе. Я аддаю перавагу выкарыстоўваць рэшту сезона, каб сачыць за гульцамі, якія будуць змагацца за каманду ў наступным сезоне. На жаль, з-за гэтага наш энтузіязм падае, таму я звычайна не ўдзельнічаю ў сутычках пасля завяршэння спаборніцкіх гульняў. Як заўсёды, калі вы хочаце прыняць удзел або паказаць мне свой прагрэс з гульцом, не саромейцеся звяртацца.
Last edited by ThebigM at 2/26/2025 1:59:56 PM