:D:D:D ma kakvi covece se otrul od pienje od spienje po avtobus namesto hotel i vedel se tamu kade imal sila da sleze od avtobusot kade ne mu bile nozete oteceni od sedenje grbot ukocen ili glavobolka od pienjeto ako ne bilo taka da me pluknes na ovde u lev obraz
Не е МОЖНО! :) Прекрстувај се Баба Вањѓа одма! :) 4 дена хотел, 4 дена автобус.... -.- Нозите беа на повеќето отечени, моите не, дека сум спортиста дете :D. Грбот беше укочен, главоболка и последниот ден во Лидо Ди Јесоло температура 39,1. Ме боцкаа 3 инекции таму, и болен се вратив од екскурзија, уште неможам да се вратам меѓу живите :) На прсти се бројат кој издржаа живи и здрави и кој не ја побараа докторката за апчиња или било што :) :P
P.S. ni otide kupot jabana mene vtor pat po red ama ti me iznenadi :D ovaa sezona nekako preraano se otkaza od nego :D
И купот отиде, не знам стварно како изгубив, што е направил типов, не знам... Ама што е тука е. Не наместив ни пријателска утакмица, само со 2 ќе се задоволам оваа недела. :)
Добро...не бевме гимназија туку електро ама кај е тука правдата, кај што немавме девојчиња ни на прошетка низ Европа не не однесоа :)
Овде електрашите и таа багра, машинци и разни деривати одеа Виена - Прага - Будимпешта, така некако беше. И тие можеа нашата тура да ја одат ама не ја изгласаа, незнам зошто, дека стварно беше напорна.
А за купот и мене ме изненади, но тешко е да наместиш 4 тактики однапред па така вчера употребил многу повеќе сила отколку што му беше потребна за да ме победи :)
Малце е тешко, не знаеш каква форма ќе имаш за тој од другата недела па се мислиш дали Normal дали TIE дали пак CT такви работи... ама кога си дојдов дома немав сили да местам тактика, а и си реков, наместив тактика пред да идам, што има пак да ја местам... И на тоа остана :) Купот, пак ќе кажам... не знам што се издесило хаха :)
Поздрав :)