BuzzerBeater Forums

BB România > Romania U21 S. 73

Romania U21 S. 73

Set priority
Show messages by
This Post:
44
332903.1
Date: 8/19/2026 8:40:21 AM
Soimii Fofeldea
II.3
Overall Posts Rated:
77
Second Team:
Fofeldea Dacians
Salutare în noul sezon!

După un sezon nereușit, l-am începutul pe cel nou cu dreptul.
Lotul este mai bun, am fost în legătură cu proprietarii multor jucători, în unele cazuri am obținut profile aproape de ce mi-am dorit și ce se putea.
Și la program am fost mai norocoși, doar Anglia și Finlanda par inabordabile.
Obiectivul este calificarea în faza eliminatorie.
Hai România!

This Post:
00
332903.2 in reply to 332903.1
Date: 8/24/2026 5:17:31 AM
Internazionale Torreense
II.4
Overall Posts Rated:
364364
Second Team:
Internazionale Sporting
Mult succes astăzi! Sper să câștigi

Nu uita că joci pe teren propriu, iar un entuziasm mai mare ar putea foarte bine să-ți aducă victoria!

Last edited by GM-Sergio at 8/24/2026 5:18:58 AM

This Post:
11
332903.4 in reply to 332903.2
Date: 8/24/2026 2:15:19 PM
Internazionale Torreense
II.4
Overall Posts Rated:
364364
Second Team:
Internazionale Sporting
Ce înfrângere dureroasă astăzi! Anglia a obținut o victorie superbă în deplasare, cu o diferență uriașă de puncte.

Ce crezi că a mers prost astăzi? Am rădăcini românești și urmăresc de ceva vreme situația echipei voastre U21; dacă doriți, aș putea să vă ofer mentorat și să vă ajut cu echipa U21 sau să ofer ajutor următorului antrenor.

Ce părere are restul comunității despre asta, Jokeru, RVP etc.?

Last edited by GM-Sergio at 8/24/2026 2:16:13 PM

This Post:
00
332903.7 in reply to 332903.5
Date: 8/24/2026 4:05:32 PM
Brigada Diverse
RBBA
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
All-Starters
I just want to point out that there is a small conflict of interest or at least I see it as one.
Let's say that being a GM is not an issue, he is also the current Portugal U21 Manager.
I hope this is just an unfortunate situation and not anything else.

The community appreciates your intention but I think this not a proper way of mentoring.
Have a nice day.

This Post:
11
332903.8 in reply to 332903.7
Date: 8/24/2026 5:16:03 PM
Internazionale Torreense
II.4
Overall Posts Rated:
364364
Second Team:
Internazionale Sporting
There are many ways to mentor without having any information about player skillsets or tactical choices which would protect the integrity of the game. For example I can easily give information about training, example of builds from other u21's, what would be the most optimal training to reach there, what tactics are being used currently and the most effective, how to choose players and to field them in the lineup, all of it without ever getting to know a single skillset of your players

I didn't become a GM by chance, I'm not looking at getting any advantage out of you, on the contrary.

This Post:
00
332903.9 in reply to 332903.4
Date: 8/24/2026 6:22:42 PM
Soimii Fofeldea
II.3
Overall Posts Rated:
77
Second Team:
Fofeldea Dacians
Salut Sergio,

încep cu un răspuns pentru întreaga comunitate. Meciul de azi nu aveam cum să-l câștigăm, diferența brută de valoare între loturi e prea mare. Așa că am preferat să văd unii jucători care n-au mai jucat, sau au jucat puțin. Și să văd cum ne descurcăm cu altă tactică decât atac în căciulă, la care se va aștepta cam toată lumea de la noi. De ce această diferență, din care mai mult de jumătate a venit în ultimul sfert, va trebui să analizez. Poate vii cu o sugestie aici.

Pe de altă parte, pare că nu sunt singurul căruia i se pare ciudat cum ai apărut așa, din pământ din iarbă verde. Mai ales că pe thread-ul de sezonul trecut a fost o discuție despre prospecte și antrenorat, unde nu te-am văzut. Am eu niște bănuieli, dar nu e treaba mea să creez flame aici.

Last edited by Soimii (Romania U21) at 8/24/2026 6:25:31 PM

From: Otis

This Post:
11
332903.10 in reply to 332903.5
Date: 8/25/2026 12:42:35 AM
The Defenders
II.4
Overall Posts Rated:
484484
Second Team:
The D-fenders
hombre, ai nimerit pe threadul care incapsuleaza o toxicitate care face situatia de la nationala mare a frantei de acum cateva sezoane sa para un antrenament.

oricine e bine-venit sa si dea cu parerea. spre exemplu uite aici o parere (326502.3)

asa ca please, daca omul n-a incalcat vreo regula, lasa-l sa si dea cu parerea.

eu am zis ca e doar o chestiune de timp pana cand slabiciunea acestui program u21, care ne-a adus in coada clasamentului va atrage persoane care cred ca suntem micronatiunie debusolata.

in practica nu suntem, dar userii cu experienta n-au interes sau energie ramasa pt asta, iar alegerile celor din urma vorbesc de la sine.

plus ca e fan ronaldo si asta e un mare plus. asa ca pls lasa situatia sa evolueze organic.

simplul fapt ca selectionerul nostru trebuie sa raspunda la astfel de intentii pozitive doar denota penibilul ref unde s-a ajuns. move on.

This Post:
00
332903.11 in reply to 332903.9
Date: 8/25/2026 6:43:38 AM
Internazionale Torreense
II.4
Overall Posts Rated:
364364
Second Team:
Internazionale Sporting
3 aspecte principale aici

1. Alegerea tacticii ofensive
Tactica “Patient” este una dintre cele mai slabe tactici din acest moment, aș evita să o folosesc.

2. Gameshape jucătorilor
Nu înțeleg de ce ai ales jucători cu gameshape mult mai slab și cu salarii mai mici să înceapă în locul celor mai buni jucători ai tăi.

3. Alegerea jucătorilor
În legătură cu punctul doi, ai cei mai buni jucători de pe exterior și cel mai bun jucător de interior, care are forma de joc 9, pe bancă? Aproape că pare că ai vrut să pierzi... Dacă ai manageri care au antrenat măcar câțiva jucători pentru această generație, este important să faci alegeri adecvate, deoarece rezultatele tale se vor reflecta asupra motivației comunității tale și chiar asupra utilizatorilor internaționali

Am încercat să fiu concis aici, deoarece nu vreau să divulg prea multe pe forumurile publice; dacă ești dispus să primești sfaturi, contactează-mă prin bb-mail; dacă nu, îți respect alegerea și îți voi urmări în continuare parcursul în timpul acestei cupe de consolare. Sper să te califici pentru următoarea fază, mult noroc!

Last edited by GM-Sergio at 8/25/2026 1:45:48 PM