ітак, словенія. грали з ними минулого СТ в останньому турі, на євро 70го сезону. на євро була важка гра, де ми виграли в клатчі, у 71му сезоні виргали досить легко
у словенії, доречі, непростий календар. після нас вони грають вдома з мексикою, потім в гостях з уругваєм, вдома з руснею. хоча... мексика не та, що 2 сезони тому виходила на ЧМ. та й в уругвая не те щоб сильний склад. так що ні, відмітаємо складний календар
ок, гравці. як я говорив, є гравець 107к і його партнер 77к. цього сезону є 5 гравців із зарплатнею 100к+: у словенців, боснії, ізраїлю, угорщини, та 150к у білорусі. нам у плюс: у словенців він у формі 7. 77к у формі 8. далі в них Ц 32к у формі 9, він також атакувальний. я не буду сильно вражений, якщо будуть грати саме 107к+77к, незважаючі на форму. в них є викликані ще 4 великих з зряплатнею 17-27к, але це, по-перше, досить замало, по-друге, вони у формі 7 чи травмовані. так що вони взагалі можуть зіграти у 3 великих. малі. 29к, 27к, 25к. 29к - вінгер, 27к - РЗ. 25к - комбогард, був щойно на трансфері. але в цілому, в них є різноманітні малі. проте у формі РЗ/комбогарди. це непогано.
у нас форма поки що також не ідеальна. 9к немає, 8ки у допілки (єдиний великий у формі), пересади, паляниці, стєценко, романенко, денісенко. якось дуже однозначно вказує на зовнішній акцент. проте, можна зіграти карусель, рнг, прінстон, зовнішню ізо. тому, нехай кидають монетку. я поки що не знаю, що будемо грати, але зараз лише субота. у 70му сезоні вони зіграли персоналку проти нас. у 71му зіграли 3-2 і отримали щит. у товарках цим складом здебільшого грали 3-2, а пара персоналок була. але це не та команда, яка завжди грає 3-2. минулого сезону, який був досить успішним, вони обіграли греків в ОТ граючи 3-2. потім програли бельгійцям в ОТ, і тут 3-2 не вистачило, ну й зайва напіввгадайка. обіграли фінів. по ітогу їм не вистачило різниці, залишились третіми. але, з урахуванням нашої форми, думаю, що проти нас таки буде 3-2
вирішив таки зіграти по формі. я стільки разів писав, що потрібно було не видумувати і грати те, що сильніше, навіть якщо воно очевидне, що пора вже прислухатися до цього )) а тут ще й вдома. обрав прінстон, щоб зменьшити темп, бо з підборами в нас, скоріше за все, гірше