cat pentru fanii care nu stiu unde e butonul pentru clasamentul NT de tineret, uitati aici
(http://buzzerbeater.com/world/ntrankings.aspx?group=2)din pacate anul trecut am batut la 6 puncte tunisia care a ajuns loc 98 iar aia ne da mult elo.
dar...fiindca acest elo se calculeaza pe un interval de ultimele 28 de saptamani (2 sezoane), abia cam in 10 saptamani vom putea sa ne ducem la fundul
daca va uitati, de la nr 50 la 98, doar venezuela are peste 50 de useri. noi avem 115. asta apropo de cat asa zis talent avem. pai doar din ce se antreneaza din greseala ar tb sa fim mai sus. nu mia zic cate din acele tari au sub 10 useri.
dar e asumat ca la fiecare micronatiune cat un user sa ia sa antreneze 1-2-3 juc ca sa ridice tot lotul. de obicei caderea vine dupa ce antrenorul precedent a incetat proiectul sau, iar nimeni nu a antrenat din urma. dar macar lasa un rating si urmatorul joaca la rezultat. acum am accelerat acest ciclu la maxim si vom fi in intuneric multa vreme inainte.
tot ce pot sa zic e ca ma bucur ca s-a gasit cineva care sa si doreasca asta. inteleg ca a primit din greseala voturi, dar inregistrarea pt alegeri nu a fost din greseala, ba chiar te poti retrage.
sper ca sprijinul aratat pe forum va incuraja la actiune.