Χαιρετίζω την Κυπριακή κοινότητα εκ μέρους του νέου προπονητή της Εθνικής Κύπρου, φιναλίστ Κυπέλλου και Πρωταθλητή Κύπρου, kadebostany
(117430) αλλά και εκ μέρους εμένα του άμεσου συνεργάτη και βοηθού, Iluvatar
(142883). Οι περισσότεροι έχετε έρθει αντιμέτωποι στα παρκέ του μπάζερμπιτερ με τον νέο Εθνικό σας προπονητή και γνωρίζετε ότι πρόκειται για αξιόλογο μάνατζερ με ταχεία βελτίωση σε μικρό χρονικό διάστημα. Όσον αφορά την αφεντιά μου ίσως με γνωρίζετε από την πορεία της προηγούμενης ομάδας μου, Immortals B.C., μέχρι την Α1 Ελλάδας μόλις σε 5 σεζόν μπαζερικής ζωής καθώς και την προπόνηση του διεθνή τόσο στην U21 όσο και στην Ανδρών Ελλάδος Κακαβίτσα
(52437572). Συνεχίζω όμως με νέο "ΑΦΜ" και μεγαλύτερες φιλοδοξίες τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Στόχος μας είναι η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος των Κύπριων μάνατζερ για την Εθνική ομάδα και η ενασχόληση περισσότερων χρηστών με τα κοινά της Κυπριακής κοινότητας την οποία ελπίζουμε να επεκτείνουμε όσο είναι εφικτό τόσο στο φόρουμ με εβδομαδιαίες αναφορές για την απόδοση και τις τακτικές επιλογές σε κάθε παιχνίδι όσο και στον νέο σέρβερ στο ντίσκορντ αποκλειστικά για Κύπριους και Έλληνες μάνατζερ, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν στην βελτίωση των Κυπριακών Εθνικών ομάδων. Η πρόσκληση στο νέο σέρβερ μας είναι η παρακάτω και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι:
(https://discord.gg/4Q5VmDVmn)Για την ώρα αξιολογούμε το ρόστερ και θα προχωρήσουμε σε κλήσεις των 16 καλύτερων παικτών μέσα στο επόμενο 24ώρο. Μπορείτε να είστε σίγουροι για αξιοκρατία και αντικειμενικότητα στην επιλογή τόσο των παικτών που θα απαρτίζουν το ρόστερ της Εθνικής Ανδρών Κύπρου όσο και αυτούς που θα είναι μέλη της 12άδας μας σε κάθε αγώνα. Τέλος, θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσοι έχετε Κύπριους διεθνείς στις ομάδες σας να προσέχετε τα λεπτά συμμετοχής κάθε εβδομάδα και να αγοράσετε γιατρό με ειδικότητα μασάζ και ψυχολόγο τουλάχιστον επίπεδο 4 για να βρίσκονται οι παίκτες σταθερά σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη, τον χρόνο και τη βοήθεια σας να μεγαλώσουμε την Εθνική ομάδα ανδρών Κύπρου αλλά και την Κυπριακή κοινότητα.
Last edited by Iluvatar at 8/14/2026 9:00:17 AM