BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takımı

U21 Milli Takımı (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
267694.995 in reply to 267694.994
Date: 11/13/2017 2:48:03 PM
Overall Posts Rated:
102102
Öncelikle kaybettiğimiz için üzgünüm lakin rakip takım şuanda turnuvanın en iyi savunma yapan ikinci takımıydı ve ilk iki periyotda bunu bize göstermiş oldu. Son iki periyot oyun olarak dengelesekde ilk iki periyottaki skor farkını eritemedik ve maçtan yenilgiyle ayrıldık. Almanyanın ilk defa normal efor ile mücadele ettiğini, bizi küçümsemediklerini ve sene başından beri benim yapmak isteyip tepkiler alarak bıraktığım fantezi basketbolu ile (Pivot pozisyonunda Şutör Guard oynatarak) yenildiğimizi görmek çok ütopik bir olay.

Karşımızdaki takım gerçekten çok iyi savunma yapan bir takım olduğunu oyuncularımızın FG oranlarına bakarak söylemek çok kolay olacaktır. KF pozisyonundaki Tutam Özer oyuncumuzun DMI sinin yeterli olmamasından dolayı bu maçta ondan verim alamadık. Güvendiğimiz Fahir bizleri hayal kırıklığına uğrattı resmen. Sonuç olarak maçı kaybettik. Fakat bizim adımıza sevindirici durum. Avusturya'nın Bosna'yı ÇZ çekerek yenmesi. Bir Sonraki maçlarda bizim Avusturya ile Bosna'nın Almanya ile oynuyor olması olacak. Bu maçlar neticesinde çok büyük ihtimalle gruptan çıkacağız gibi gözüküyor.

Teşekkürler, İyi oyunlar.

From: enteriy

This Post:
00
267694.996 in reply to 267694.994
Date: 11/13/2017 3:31:38 PM
Overall Posts Rated:
8484
Oynanan iki taktikte benim için aynı idi bu maç. Oynanan iki taktikte benim için fantaziden öte bir şey değil. Tek kişiye yönelik bu taktiklerde Almanya kazanmış hepsi bu.

Benim görüşüm hala aynı. Sadece iç defans antrenmanı verirken uygulayabilirim ama başka türlü bu tür taktiklerle oynamam. Antrenman söz konusu olmadığı sürece sabırlı ol,içeri isolation,dışarı isolation oynamam !

From: enteriy
This Post:
00
267694.997 in reply to 267694.996
Date: 11/13/2017 3:40:37 PM
Overall Posts Rated:
8484
Özellikle şunu bilmenizi isterim. Ben bu oyunu 3 sezondur oynayan birisi değilim. Benim oynadığım zamanlar princeton,isolation taktikleri yoktu. pivotların maaşı 600 bini bulabiliyordu. Maaş yetmiyordu. Bu dediğim sezonlarda belki de bir çoğunuz oynamadı bu oyunu.

This Post:
00
267694.998 in reply to 267694.996
Date: 11/13/2017 3:53:35 PM
Overall Posts Rated:
102102
Ne kadar yenilikçi ne kadar çağdaş bir anlayışa sahipsiniz gerçekten. Günümüz gerçek basketbolunu bir düşünelim. Hareketli, koşan, şut atan uzunlar. All around oyun kurucular. Uzundan daha fazla ribaund alan kısalar. Bir de eskisi gibi devasa Shaq'lar.
Oyun da aynı gerçek basketbol gibi evrildi. Kısalarda iç şut önemli hale geldi. Uzunların koşması pas atması top kaybetmemesi isteniyor artık. Çünkü karşısındaki uzunların dış defansları var ilginç bir şekilde. Bu taktiklere alışmak zorundayız adapte olmak zorundayız. Sürekli içeri bak, alçak post, koş ve vur oynayamayız. Gerçek basketbolu ele aldığımızda isolation bir adam üstünden oynanan oyun evet, fakat oyunun işleyişinde tam olarak böyle değil. Maç motorunda bir kaç farklı özelliğin etkimesiyle ortaya çıkan bir taktik oluyor ısolation oynayıp her oyuncumun neredeyse aynı sayıda top kullandığı maçlarım oldu. Muazzam derecede top çevirdiler pas yaptılar. İçeri iso'da dış oyuncum çok top kullandı dış isoda iç mi kullanacaktı yani sizin deyiminizle.

Not: 3. Sezondan beri oyunun aktif bir kullancısıyım.

This Post:
00
267694.1000 in reply to 267694.999
Date: 11/21/2017 4:16:45 AM
Overall Posts Rated:
102102
Almanyanın son maçtaki atraksiyondan dolayı grup birincisi olarak bir üst tura çıkmış bulunmaktayız.

Diğer gruba göre daha kolay bir grupta yer alıyoruz. İtalya ve Fransa için ilk iki mücadelesi vereceğiz. İsteklilik konusunu ayarlamak en önemli etken olacak ilk 2 sıra için.

Formlarımıza dikkat edelim.

İyi oyunlar.