BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takımı

U21 Milli Takımı (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ozx

To: Bora
This Post:
11
253148.990 in reply to 253148.989
Date: 2/6/2015 3:02:08 PM
Overall Posts Rated:
188188
Bora hocam haklısın... atılan mesajları irlanda macından sonra gördüm...hatta dikkat ederseniz takım ist ile ilgili veriler sundugum mesaj yapılan eleştriler üzerine ve irlanda macından sonra...formsuzluk konusunda evet haklısınız, keşke bende onları almasa idim dedim...ama yapacak bir şey yok...Herkesin sadece şuna inanmasını istiyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum... Excel de oluşturduğum Sunpower içinde kullandığım bir dosyam var kadroda olanlar ve kadroya girmeye aday olanların haftalık belirli parametrelerini (oyuncu özellikleri, DMI, form, vs...) tutuyorum. Sonuç olarak geriye baktıgımda database içerisinde keske alsaydım dediğim daha bir adam olmadı... bu acıdan şimdilik içim rahat...

Öz eleştri yaparsak yapılan uyarılara ragmen kadroyu dar tutmalıydım yada en azından oyuncuların klup takımındaki dakikalarını hesaba katarak bir secim yapmalıydım...deneyimsizlik diyelim...

From: Melih

To: ozx
This Post:
33
253148.991 in reply to 253148.990
Date: 2/6/2015 3:55:39 PM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Hocam seçim öncesi konuşma neden yapmadığını çok merak ediyorum. İşin en ilginç tarafı konuşma yapmadan seçilmeniz, bu durum bende seçimin sonucunun çok daha önce belli olduğu gibi bir his uyandırıyor doğrusu.

From: satarak

This Post:
00
253148.992 in reply to 253148.991
Date: 2/6/2015 4:12:15 PM
Overall Posts Rated:
6060
hocam bu bıraz agır suclama olmus arkadasın oyunda cok fazla tanıyanı olabılır sevenı olabılır kendı takımındakı basarılarını begenıyorlardır bır suru sebeb olabılır yanlız kocumuzun bıraz zaman sıkıntısı oldugu nu bende dusunuyorum oylesıne bır secım konusması yapabılırdı gozlemcılere oglesınede olsa bır mesaj atıp yardım ısteyebılırdı 21 yas oyuncu gurubunu bıraz daha ıyı arastırıp en az 3 4 oyuncu daha alınabılecegıne bakabılırdı boyle hem 20 yasında oyuncuyu hemde su an formları yerlerde surunen oyunculara artarnatıf olucak oyuncularıda alabılırdı sımdı alsa takımdakı ısteklılıgı etkılıycek vallabu iş zamman ve heves işi zamanının olduguna ve cok heveslı olduguna bu ısı yapacagına ınanıpta secenlerin demekki bir bildiği var bız bekleyelım ve görelım eger ıstersede yardımcı olmaya calısalım ...

This Post:
00
253148.993 in reply to 253148.992
Date: 2/6/2015 4:35:47 PM
Overall Posts Rated:
4343
Şuanda oyuncu alabilir kadroya ama çıkaramaz.. Oyuncu almak istekliliği etkilemiyor, kadrodan oyuncu çıkarılırsa o zaman isteklilik düşüyor...

This Post:
00
253148.994 in reply to 253148.993
Date: 2/6/2015 4:44:58 PM
Overall Posts Rated:
6060
yanı 20 yasındakı oyuncuyu ve formu surunen oyuncuları kadroda tutmak zorunda oylemı ..neyse İTALYA macına çok var digerlerini bir şekilde geçer inşallah..

From: Melih

This Post:
00
253148.995 in reply to 253148.992
Date: 2/6/2015 7:28:24 PM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Haktan abi biz konuşma yaptık, sorular soruldu cevapladık. Sen seçilseydin böyle bir konuşma asla yapmazdım, sonuçta biz kendimizi ifade edebildik, yapıcaklarımızdan bahsettik, hedeflerimizi anlattık ama konuşma dahi yapmayan birinin seçilmesi beni çok üzdü. Haksızlığa uğramış gibi hissettim, seçim sonucunu görünce. Suçlama falan yapmak değildi abi amacım, sadece merak ettiğimden sordum. Kesinlikle sevenleri vardır, tanıdıkları vardır buna da itirazım yok ama ben kendisini forumda yazan aktif biri olarak da pek görmedim açıkçası.

From: Revenge

This Post:
00
253148.996 in reply to 253148.995
Date: 2/6/2015 9:59:34 PM
Overall Posts Rated:
8989
Form konusunda ozx hocamız benimle irtibata geçti diğerleriylede geçmiştir diye düşünüyorum ama tınlamamışlar belliki bende Ersan'ı 48,53dk arası oynatmama rağmen nasıl formu atmaz ona şaşırıyorum aynı şekilde süre alan adamımın arttı mesela bu hafta dakikalarla ilgili bir sorunlar oldu zaten antrenmanda almadı iki haftadır dış defans veriyorum bu hafta alması lazımdı,biliyorum burası yeri değil ama içime bir kurt düştü işte.

Last edited by Revenge at 2/6/2015 10:05:23 PM

This Post:
22
253148.997 in reply to 253148.991
Date: 2/7/2015 3:41:57 AM
Overall Posts Rated:
168168
Hocam seçim öncesi konuşma neden yapmadığını çok merak ediyorum. İşin en ilginç tarafı konuşma yapmadan seçilmeniz, bu durum bende seçimin sonucunun çok daha önce belli olduğu gibi bir his uyandırıyor doğrusu.

Ne demek bu şimdi? Seçim konuşması yapmadı diye neden sonuçlar belli olsun? Yapmak zorunda mı? Ben oyumu kendisine verdim mesela. Muhtemelen bizim ligdeki takımların büyük çoğunluğu da oyunu ozx hocama vermiştir. Art niyetli olmayalım lütfen...

Ayrıca, hocamız daha 1 maça çıktı. Bırakalım da işini rahat bi şekilde yapsın. Doğrularını yanlışlarını sezon sonu değerlendiririz. Milli takım her sezon final oynuyodu da haberimiz mi yoktu!

This Post:
33
253148.998 in reply to 253148.997
Date: 2/7/2015 4:43:59 AM
Overall Posts Rated:
180180
Ayrıca, hocamız daha 1 maça çıktı. Bırakalım da işini rahat bi şekilde yapsın. Doğrularını yanlışlarını sezon sonu değerlendiririz. Milli takım her sezon final oynuyodu da haberimiz mi yoktu!

kusura bakmada ilk demecinde haklısın sonuçta demeç vermedende tanıdığı menejerler sayesinde kazanması muhtemel ama yukarıda alıntı yaptığım yazını kabul etmem mümkün değil doğruları yanlışları sezon sonunda konuşmak nedemek burası milli takım bir sürü menejer emek veriyor sadece bir kişi canının istediği gibi kullanacak sonra kimse yorum yapmayacakmı. bu yazdıklarıma alınma sakın ozx hocam. sadece yoruma göre yazıyorum diğer kısma gelince milli takım her sezonmu final oynadı demişsin evet oynayamadık ama bora hocanın hakkını onun yanında olan ekibini ve o dönemde oyuncu yetiştiren menejerleri suçlamak oldu bu olayların dışında olarak bu yorumu yazdığını düşünüyorum ve o kadar kişi emek verdiğimiz halde bi cacık yapamadınız yorumunu kabul etmiyorum çünki amaç kupayı almaktı üst turlara çıkıp rezil olmak olsaydı amaç çz çekerek bir çok tur atlanabilirdi neyse herkesin yorumuna saygım var Bora hoca ve yanında ki tüm arkadaşlar bende dahil başarılı olamadık ve devrimiz kapandı şimdi yeni bir devir başladı sende elini taşın altına koyda bir final görelim. saygılarımla. iyi oyunlar dilerim

This Post:
22
253148.999 in reply to 253148.997
Date: 2/7/2015 5:05:50 AM
Overall Posts Rated:
7979
Yanlışları sezon sonu değerlendirmenin neye faydası var ki? Bence oldukça seviyeli ve yapıcı eleştiriler yapıldı.
Milli takım her sene final oynamıyor lafını duyunca televizyondaki dandik futbol programları aklıma geldi açıkçası.

This Post:
11
253148.1000 in reply to 253148.998
Date: 2/7/2015 5:09:35 AM
Overall Posts Rated:
6161
Sonuçta ozx hocamız seçimle başa geldi. u-21 konusunda deneyimsiz olabilir, belki oyun hakkında bilgi eksikliği de olabilir sonuçta kimse bu oyunu 100% çözmüş değil. Kendisinin iyi niyetinden de zerre şüphem yok kendi adıma, kimsenin de olmasın zaten.
Eleştirilerimizde biraz daha yapıcı olmakta, eksiklikleri söylerken de pençelerimizi biraz içerde tutmakta fayda var diye düşünüyorum. Daha sezonun başı, önümüzde 2 koca sezon var, işleri rayına oturtmak için yeterli vakit var yani.
Seçim konuşması yapıp yapmamasına gelince; seçim konuşması yapmayıp da seçilmesinin neden üzücü olduğunu, neden haksızlık olarak algılandığını da merak ettim doğrusu. Burada kaç tane seçim konuşması okuduk, herkes 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri söylüyor zaten. Biri çıkıp 'köprü yapacam, duble yol yapacam' dedi diye onun seçilmesi mi gerekiyor yani?
Seçimin sonuçlarının önceden belli olduğu iddiası ise komik. Sanki oylama sistemini hackleyip, oyları değiştirmenin yolu var da, seçim sonuçları önceden ayarlansın. Bir hoca ya da onun destekçileri, seçim için lobi çalışması yapabilir, bunun örneklerini de daha önce görmüşüzdür zaten bu da seçimin olmazsa olmazlarındandır, kesinlike yanlış bir durum da değildir. Kaldı ki ben ozx hocanın lobi çalışması yaptığına da şahit olmadım kendi adıma.
Ozx benim oyuna ilk başladığım ligden arkadaşım ve rakibim olduğu halde oyumu Satarak hocaya verdim bu arada. Biraz oyunda eski olduğu ve tecrübesine güvendiğim içindi ama daha çok, seveni çok olduğu ve görevdeyken daha rahat olacağını düşündüğüm için verdim. Daha 1 maç oynandı ama burdaki bazı demeçler yürüttüğüm mantığın o kadar da yanlış olmadığını gösteriyor bana...
Tamam hocayı beğenmeyelim, eleştirimizi de yapalım ama şu komplo teorilerine gerek yok...