Sonuçta ozx hocamız seçimle başa geldi. u-21 konusunda deneyimsiz olabilir, belki oyun hakkında bilgi eksikliği de olabilir sonuçta kimse bu oyunu 100% çözmüş değil. Kendisinin iyi niyetinden de zerre şüphem yok kendi adıma, kimsenin de olmasın zaten.
Eleştirilerimizde biraz daha yapıcı olmakta, eksiklikleri söylerken de pençelerimizi biraz içerde tutmakta fayda var diye düşünüyorum. Daha sezonun başı, önümüzde 2 koca sezon var, işleri rayına oturtmak için yeterli vakit var yani.
Seçim konuşması yapıp yapmamasına gelince; seçim konuşması yapmayıp da seçilmesinin neden üzücü olduğunu, neden haksızlık olarak algılandığını da merak ettim doğrusu. Burada kaç tane seçim konuşması okuduk, herkes 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri söylüyor zaten. Biri çıkıp 'köprü yapacam, duble yol yapacam' dedi diye onun seçilmesi mi gerekiyor yani?
Seçimin sonuçlarının önceden belli olduğu iddiası ise komik. Sanki oylama sistemini hackleyip, oyları değiştirmenin yolu var da, seçim sonuçları önceden ayarlansın. Bir hoca ya da onun destekçileri, seçim için lobi çalışması yapabilir, bunun örneklerini de daha önce görmüşüzdür zaten bu da seçimin olmazsa olmazlarındandır, kesinlike yanlış bir durum da değildir. Kaldı ki ben ozx hocanın lobi çalışması yaptığına da şahit olmadım kendi adıma.
Ozx benim oyuna ilk başladığım ligden arkadaşım ve rakibim olduğu halde oyumu Satarak hocaya verdim bu arada. Biraz oyunda eski olduğu ve tecrübesine güvendiğim içindi ama daha çok, seveni çok olduğu ve görevdeyken daha rahat olacağını düşündüğüm için verdim. Daha 1 maç oynandı ama burdaki bazı demeçler yürüttüğüm mantığın o kadar da yanlış olmadığını gösteriyor bana...
Tamam hocayı beğenmeyelim, eleştirimizi de yapalım ama şu komplo teorilerine gerek yok...