"A kérdésem: minek van 45=belső védekezés+2 pontos+lepattanózás kritérium"
Ez korosztály függő erősen.Általában megvan, és remélem akik a keretben vannak azoknak is megvan.Amúgy a jelenleg 20 éves korosztálynál tuti nem lesz ilyen gond szerintem, tudok olyan centerekről nem is egyről akiknek meglesz a 43-45 tutira.A bedobó témát nem értem, mi a kérdésed mit akartál írni pontosan?Csak mert nálam is edződik bedobó, és a belső védekezésére sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy kevés.A te bedobód valszeg erős benti skillekkel indult, és töredékből meglépte a KINTI bedobók benti képességeinek szintjét!De ha információim nem elavultak, van kinti, benti, és multis (?) BD kritérium.Nem mind1, hogy te éppen mire gondolsz.Mert nem hiszem el, hogy edzés nélkül elérted egy benti bd-nek az elvárásait!Ha igen valami nem oké, anno részt vettem valamennyire (minimálisan)a skillek tervezésében kidolgozásában (lehet éppen én vetettem fel a témát? már nem emlékszem), és nekem 1 szezon center edzés után se sikerült (magas induló skillek ellenére) teljesen elérnem a megfelelő szintet!