BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Pitanja!

Pitanja! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
98584.98 in reply to 98584.95
Date: 9/22/2009 6:07:36 AM
Overall Posts Rated:
7373
E ovako...
Šupljirate vala... promjene su najavljivane po sezonu unaprijed... što je svakom dalo dovoljno vremena da se prilagodi promjenama... (Odmah da se zna, niti branim promjene, niti su meni lično odgovarale, ali sve je davno najavljeno)

Prvo... novi GE je u funkciji od all star utakmice (prije više od pola sezone!!!!! tačnije od 25.07.2009), a tek sad se ljudi počeli žaliti... promjene u ovoj 10. sezoni su vezane samo za ekonomiju i dvorane... dovoljno je pročitati!!!

Drugo... Više ptice na grani znaju da je uzor BB-a NBA liga... i evo ispod izlistanih statistika timova u izgubljenim loptama, a ima i prosjek u NBA... to je to što se tiče o priče o "nerealnom" broju izgubljenih lopti...

Treće... ni mom timu ovo ne odgovara, ali ja svjesno nisam želio poremetiti neki moj plan treninga da bi izbjegao velik broj izgubljenih lopti... i ne krivim sad "novi" GE, nego svoj odabir i plan treninga...

Prosjek izgubljenih lopti:

1 AJAX JAZZ 8,7
2 Vitezovi 17,3
3 Muljavci 19,0
4 Zenica Voodoo 13,3
5 Mrakusa 10,0
6 kk rajvosa 17,0
7 Liverpool BC 2008 14,3
8 Brzolet Paoča 15,0

1 Punoglavci Čitluk 11,00
2 KK Lisac 13,7
3 garavci 14,3
4 kindze 14,0
5 Mejdan KK 10,0
6 Minesota Timberwolfsss 18,3
7 KK Vratnik 14,7
8 Spartan 300 19,7

UKUPNI PROSJEK: 14,39

Prosjek timova u NBA je oko 14,2 izgubljenih lopti po utakmici...

Pozzz...

This Post:
00
98584.99 in reply to 98584.98
Date: 9/22/2009 7:09:41 AM
Overall Posts Rated:
4646
Aaaaaa ti stvarno ne znas sta pricas!!!

Kazes da su promjene sadasnje uvedene 25.07,Zasto moji igraci tada nisu gubili po 27 i 33 lopte intelektualac u jednoj utakmici??,a sad sam za dvije utakmice imao 65 izgubljenih?

Vise ptice na grani znaju jel da je ova kosarka indeticna onoj u stvarnosti? Pa kralju de mi reci onda kako to da svaki tim moze igrat covjek pa da pobjedi,kao sto si rekao i sam to je najbolja formacija ?Jel se ti slazes da samo jednu formaciju treba stalno igrat ? Sto su onda ostale zone 2-3,3-2,1-3-1 jeli za ukras?

De mi objasni kad si tako pametan kako je MR.NElsa izgubio od duplo slabije ekipe,oboje su igrali normal,isti entuzijam,Mr.Nelsa pogodio 100 % formaciju?Evo da je izgubio dva razlike vec 16 lol.....Hoces li mi i ti rec da je MR.Nelsa izgubio zato sto je protivnik igrao obrambenu formaciju covjek? (to znamo da je sad najjaca formacija,lol)
Ovi pojedinci sto igraju covjeka i potpuno fule formaciju dobiju sa dobrom kos razlikom,tako se i ja sjecam da sam izgubio, koliko ja znam obrambena formacija COVJEK ne ODGOVARA NAPADACKOJ formaciji pod kos ili se varam lol??Znam sta ces odgovorit na ovo pitanje ali hajde !!!Reces "da ,odgovara 50 %"

Care ja ne kontam da li ja tebi trebam skicirat ili sta vec?Ko te pita o prosjeku izgubljenih lopti ja sam jasno rekao BROJ LOPTI IZGUBLJENIH NA JEDNOJ UTAKMICI !!!! Jeli tebi realno da ekipa izgubi od ekipe iz cetvrte lige 27 lopte a likovi imaju najvecu 6000 platu?

DE MI ODGOVORI NA OVA PITANJA PROFESORE,PA DA TE JA PONOVO POKLOPIM!!!A MOZE KO GOD HOCE DA ODGOVORI OViM PITANJIMA BAS ME ZANIMAJU ODGOVORI, ALI KAD IZMISLJALI DOBRO IH IZMISLITE !!!! lol

Nisu mi dzabe stavili da sam treci u svjetu a muljitu drugog zato nas postedi tvojih filozofija kralju:)To mozes pricat trecoligasima i onim iz cetvrte !!!
pozz kolega:)

From: Brato-MO

This Post:
00
98584.100 in reply to 98584.99
Date: 9/22/2009 7:11:45 AM
Overall Posts Rated:
4646
Ne kontam gdje si ti Vidio vrijedjanje ? OVO je samo ozbiljna tema koja se treba razjasnit zar ne mislis tako?

This Post:
00
98584.101 in reply to 98584.99
Date: 9/22/2009 8:08:18 AM
Overall Posts Rated:
7373
Aaaaaa ti stvarno ne znas sta pricas!!!
Kazes da su promjene sadasnje uvedene 25.07,Zasto moji igraci tada nisu gubili po 27 i 33 lopte intelektualac u jednoj utakmici??,a sad sam za dvije utakmice imao 65 izgubljenih?

Ja vrlo dobro znam šta pričam... Drugo pitanje je da li ti to razumiješ...
To pitaj svoje igrače... i pogledaj njihove skilove u handlingu/drivingu/passingu... a ne moraš meni vjerovati kad su promjene nastupile... jednostavno pročitaj vijesti/news s vremena na vrijeme...

Vise ptice na grani znaju jel da je ova kosarka indeticna onoj u stvarnosti? Pa kralju de mi reci onda kako to da svaki tim moze igrat covjek pa da pobjedi,kao sto si rekao i sam to je najbolja formacija ?Jel se ti slazes da samo jednu formaciju treba stalno igrat ? Sto su onda ostale zone 2-3,3-2,1-3-1 jeli za ukras?

Nije niko rekao da je identična... nego da žele se bazira na NBA vrijednostima... od pravila, pa do statistike, itd...
Ja nisam rekao da svaki tim koji igra čovjeka u odbrani pobijedi, niti je to tačno... to si ti rekao...

De mi objasni kad si tako pametan kako je MR.NElsa izgubio od duplo slabije ekipe,oboje su igrali normal,isti entuzijam,Mr.Nelsa pogodio 100 % formaciju?Evo da je izgubio dva razlike vec 16 lol.....Hoces li mi i ti rec da je MR.Nelsa izgubio zato sto je protivnik igrao obrambenu formaciju covjek? (to znamo da je sad najjaca formacija,lol)
Ovi pojedinci sto igraju covjeka i potpuno fule formaciju dobiju sa dobrom kos razlikom,tako se i ja sjecam da sam izgubio, koliko ja znam obrambena formacija COVJEK ne ODGOVARA NAPADACKOJ formaciji pod kos ili se varam lol??Znam sta ces odgovorit na ovo pitanje ali hajde !!!Reces "da ,odgovara 50 %"

Prvo... Mr.Nelsa nije izgubio od DUPLO slabije ekipe...
A izgubio je jer su mu vanjski igrači previše podbacili u napadu... imali su katastrofalan šut... sa pozicija pleja i beka su šutali 6/26... a odbranom 2-3 je previše oslabio svoju vanjsku odbranu odakle mu je protivnik zabio 28 koševa...

A ti si izgubio zato što si potcijenio protivnika...
I zato što ti je vanjska linija (plejevi i bekovi) KATASTROFALNO odigrala u napadu, 5/22... I zato što su PRESLABI za odbranu protiv odličnih plejeva i bekova Garavaca (Bacević i Čerkez su odlični igrači) koji su i pored tvoje 1-3-1 zabili 83 poena (od 99)!!!!!!!... i uz sve to si igrao laganicu u gostima... Podcijenio si čovjeka koji je i protiv punoglavaca izgubio tek poslije 2 produžetka...

Care ja ne kontam da li ja tebi trebam skicirat ili sta vec?Ko te pita o prosjeku izgubljenih lopti ja sam jasno rekao BROJ LOPTI IZGUBLJENIH NA JEDNOJ UTAKMICI !!!! Jeli tebi realno da ekipa izgubi od ekipe iz cetvrte lige 27 lopte a likovi imaju najvecu 6000 platu?

Ako ne možeš skontati šta sam htio da prikažem sa onim prosjekom to nije do mene... ja sam uporedio prosjek izgubljenih lopti ovdje i u NBA statistici, i skoro je isti... i tome su težili ovi koji su kreirali igru...
A rekord u NBA u izgubljenim loptama na utakmici je čini mi se 43... tako da i BROJ IZGUBLJENIH LOPTI NA JEDNOJ UTAKMICI može biti puno veći od prosjeka...
A to što si ti izgubio toliko lopti do sada je do tvojih igrača...

DE MI ODGOVORI NA OVA PITANJA PROFESORE,PA DA TE JA PONOVO POKLOPIM!!!A MOZE KO GOD HOCE DA ODGOVORI OViM PITANJIMA BAS ME ZANIMAJU ODGOVORI, ALI KAD IZMISLJALI DOBRO IH IZMISLITE !!!! lol

Niti sam profesor, niti si me poklopio... Niti si to u stanju...
A to što ti ne možeš prihvatiti nešto što ti ne odgovara u ovoj igri, to je tvoj problem...

Nisu mi dzabe stavili da sam treci u svjetu a muljitu drugog zato nas postedi tvojih filozofija kralju:)To mozes pricat trecoligasima i onim iz cetvrte !!!
pozz kolega:)

Ti bi volio da si treći u SVIJETU...
Žao mi je, ali nisi... Treći si u BiH po rejtingu...
Ja ću prestat filozofirat kad ti prestaneš kukati i plakati ko malo dijete zbog poraza...

This Post:
00
98584.102 in reply to 98584.101
Date: 9/22/2009 10:06:48 AM
Overall Posts Rated:
4646
HAhahhahha,kao prvo moja je ekipa jedno bolja od tvoje 3 puta zato se poklopi,jer nemas nikakav komentar dat mojoj ekipi a da je negativan !!!Ti uopste ne znas koliko sam ja jak na handlingu i passingu zato nemoj gluposti pricat:)

A Vidim da ponavljas isto sve i bjezis da mi konkretno odgovaras na pitanja ,sve okolo kole zato necu ni trazit da mi odgovaras:)
Ja se slazem sto su me garavci dobili,ja tu nemam nista protiv sa istim entuzijazmom smo igrali,on kuci i on normal,lik me dobio ja sam tu cestitao,jos nisi skontao glavnu temu!!! TJ.IZGUBLJENE LOPTE NA UTAKMICI,tacnije cetveroligas uzima gigantu 27 lopti ,jel kapiras?

De mi reci samo sto ja nisam izgubio preko 30 lopti od 25.07 do 05.09 znamo da je tad uveden engine?

Nadji mi tu utakmicu u periodu engina u tom razdoblju filozofe,ako je mognes nac javi mi znaci eto da budem imao preko 25 lopti eto necu reci 30 postedit cu te,da vidis koliko sam dobar:)

Cuj u MR NElse slabi vanjski obrambeni pa zasto bi mu trebali bit dobri tu utakmicu kad je protivnik igrao pod kos a 2-3 zona je za pod kos ako se ne varam,ti me ispravi lol?A ako nisi znao pod kos znaci sutiranje iznutra a ne sa izvana zar nije tako? lol

Hahahaha ja nisam treci u svjetu,u BIH sam ali sam uglavnom za 3 klase jaci od tebe lolKoji si ti u BIH rangiran ? lol
Ali zahvaljujuci ovom smjesnom enginu start mi je slabiji od prethodnih sezona ali stari vuk ce opet pronac rjesenje !!!
OVA EKIPA NIKAD NECE PAST;SAMO MOZE ICI KA VRHU!!!

MIslim da si ti nasljednik ARISTOTELA !!! lol

pozz:)

This Post:
00
98584.103 in reply to 98584.102
Date: 9/22/2009 10:14:35 AM
Overall Posts Rated:
55
a sto se nisi upatio kako je realno da imas skoro 30 skokova vise od protivnika a da vam je ocjena skoka priblizno ista?

metuzalem je 5 (peti) u BiH po tom rankingu, dok je covjek od kog si izgubio deseti sto ipak nije tako daleko od tebe ;)

stalno pominjes kako pogadjas neke formacije, cini mi se da je garavac pogodio sa covjekom cim te natjerao na toliki broj pogresaka. takodjer cini mi se da kontra dade svi pogodimo formaciju pa svi zijanimo, ovo je igra malo se ohladi i uzivaj ako mozes, ako ne onda ti niko ovdje ne moze pomoci...

This Post:
00
98584.104 in reply to 98584.102
Date: 9/22/2009 10:18:00 AM
Overall Posts Rated:
7373
Presmiješni su ti i argumenti (odnosno nepostojanje istih), a i stav... I odsustvo volje da shvatiš bilo šta što nije tvoje mišljenje...
Nema potrebe da se zamaram s tobom... samo džaba trošim vrijeme...

A presmiješni su ti i hvalospijevi... vidjećemo ko je jači od koga u ligi... i za koliko klasa... ;)
Sretno u nastavku... (trebaće ti sreća)
Pozzz

From: Gule

This Post:
00
98584.105 in reply to 98584.102
Date: 9/22/2009 10:21:33 AM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Ej care ja ti moram ovako rec, seres ko slon majke mi moje, bas nas briga se sto si ti izgubio 30 lopti, reko si sta si htjeo ne dosadjuj vise, i hocu da se mjesam kad si dosadan, shvatas li ti da smaras raju sa svojim glupim komentarima i kad ti neko nesto kaze da se poklopis vise ti mu nabacis kako je tvoja ekipa bolje od njegove 3 puta, vjeruj mi ni to ne zanima nikog igraj svoju igru i zavrsi sa ovim jednom za svagda i ako imas nesto jos da kazes znas ko su administratori BB-a pa im se javi i reci im da ti se ne svidja GE i da ti ne odgovara. I sam vidis da sve ekipe u prvoj ligi imaju visok prosjek izgubljenih lopti i gotovo pomiri se sa tim DOSADAN SI

p.s. samo mi nemoj reci kako je tvoja ekipa bolja od moje 10 puta, nadji nesto drugo ;))))))))

This Post:
00
98584.106 in reply to 98584.103
Date: 9/22/2009 10:27:08 AM
Overall Posts Rated:
4646
Hahhahaahah Kako necu imat vise skokova u mene 6 igraca imaju velicanstven skok hahahahah i uopste nije priblizna lol

Dok sam s druge strane gledao da garavci imaju slabe centre i da ne mogu skocit koliko moji,vuk zna sta radi ;)

Covjek je peti a ja treci ja ne znam sta je vise 3 ili 5,a koji si ti rangiran platone?hahhh

AHhahaah eto vidis kako veze nemas JELI 1-3-1 MAKSIMALNO POGADJA RUN AND GUN? A JELI COVJEK 100% POGADJA POD KOS?

CEkam odgovor biseru nevidjeni:)

ONDA MI JE I CETVEROLIGAS POGODIO SA COVJEKOM KAD MI JE UZEO 27 lopti jel tako??;)

TEK SAD VIDIM KOJI BOTOVI IGRAJU OVE PROFESIONALNE IGRE U KOJOJ SE TREBA RAZMISLJAT A NE SAMO IGRAT COVJEK DA BI SE DOBILO !!!;)

Znao sam da ces se i ti kad tad javit,ali dobro je sto si se javio ,da nas nasmijavas:)

Pozz kolega ,vidim od tebe kasnije prejakog igraca sa takvim razmisljanjem ;)lol

I od sad te zovem PLATON,bio je prejak filozof:)

This Post:
00
98584.107 in reply to 98584.104
Date: 9/22/2009 10:31:47 AM
Overall Posts Rated:
4646
HAhahahaahah znao sam da na kraju neces imat argumenata;)

Hvala za srecu ,ali mislim da ce vise tebi trebat srece vec meni s obzirom da sam te prosle sezone lijepo izbacio iz kupa ako se ne varam :)

sretno ARISTOTELE :)

This Post:
00
98584.108 in reply to 98584.106
Date: 9/22/2009 10:33:09 AM
Overall Posts Rated:
55
istina da imas jace centre, ali kada igras 131 opada skok, ali ti to naravno znas ipak je 95% jak broj :)

Cast mi je da me zoves Platon i to smatram komplimentom.

posto se ne moze sa tobom razgovarati ne ostaje mi nista drugo nego da se nadam kako vise neces gubiti tekme i da ces uskoro stici do broja 1. ;)

Advertisement