BuzzerBeater Forums

Srbija - II.2 > Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Set priority
Show messages by
This Post:
11
328179.98 in reply to 328179.97
Date: 9/18/2025 8:06:56 AM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
3535
Auuu kakvo pojacanje za Red Zmaja , preko 200 k plata ! Sad su mu plate 840k !
De prijatelju otkrij nam , kolko si nedeljno u minus ? :D

This Post:
00
328179.99 in reply to 328179.98
Date: 9/19/2025 3:14:50 PM
Stasine bebe
II.2
Overall Posts Rated:
7171
Samo opušteno, rešava to dr Hof u prvom krugu...

This Post:
00
328179.100 in reply to 328179.98
Date: 9/20/2025 3:22:07 PM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
3535
Aj da ne prodje kolo bez icega , mada su rezultati uglavnom ocekivani...
Da ne bi racunali sta sve moze da se promeni na tabeli , evo analize :D

Plava konferencija :

Prva tri mesta su zapecacena , tu nece biti pomeranja. Imamo promenu na 4 mestu !
Strpce je izgubio kod kuce i sad je 5. Pisao sam vec da ima i bolju kos razliku i laksi
raspored. Od Ala je izgubio ali ima i utakmicu protiv Durlanca u sledecem kolu.
Sa druge strane Crnokosa gostuje kod Red Zmaja i onda docekuje Hofmanskog ,
jako teske utakmice , prva pogotovo. Moze da se desi da se Strpce vrati na 4 mesto...
Imamo i neke promene koje se ticu playouta ! Dosla su neka pojacanja i odma je dosla i
pobeda u gostima za Ale ! Gandza ima samo 5 igraca , kontam da ce Ale do 6 mesta na tabeli.
Durlanci su sada 8 a s obzirom da ima losiju kos razliku plus i pobedu manje od Gandze mislim
da ce oni tesko da izbegnu ispadanje iz lige...

Crvena konferencija :

Sveti Vid prvi...

Mamlazi imaju gostovanje Svetom Vidu i kod kuce protiv Ramsa koji je prodao dva igraca.
Ako racunamo utakmicu sa Ramsom kao zicer , Mamlazi su verovatno 2 na kraju...
Mogu da budu treci jedino ako izgube od Svetog Vida a Besni Cvetici dobiju obe utakmice do kraja...

Besni Cvetici gostuju Zenici kojoj je to utakmica "biti ili ne biti" za plejof pa onda idu u goste Giantsima.
Lako mogu da budu dva poraza ali mogu i dve pobede , ko ce ga znati. Ako pobedi obe , ima sanse da
bude drugi. Ako pobedi jednu treci je. Ako izgubi obe , zavisi od Zenice i mene. Ako bude izjednacen u
pobedama sa Zenicom , treci je zbog kos razlike. Ako bude izjednacen u pobedama sa mnom moze da bude
3 ili 4 ( samo 10 poena je razlika u kos razlici ). E sad , ako nekim cudom sva trojica budemo imali po 14 pobeda
sta se tu desava ? Jel se i tu gleda kos razlika ? Ako da , tu je onda ista prica i Zenica verovatno 5 zbog kos
razlike...

Zenica ima jasan zadatak , dobiti Cvetice u sledecm kolu kod kuce. Mitrovica je zicer u poslednjem kolu.
Dakle , ako dobije obe ima sanse da bude 4. Zbog kos razlike mislim da nema sanse da bude treci...

Za kraj - ja ! Kontam da ja vise zavisim od drugih nego od sebe sada. Rams cu verovatno pobediti jer je
prodao dva igraca i igram kod kuce. A onda mi sledi Sveti Vid , isto kod kuce ali to ce biti pretesko pobediti.
Tako da zavisim od Zenice i Cvetica. Ako Zenica izgubi od Cvetica , ja sam 4. Ako Zenica pobedi Cvetice , ja mogu
u plejof jedino ako pobedim Sveti Vid u poslednjem kolu. Moja pobeda i Cvetici pobede Giantse - ja sam 4. Moja
pobeda i Cvetici izgube od Giantsa , imamo trougao gde sam ja zbog kos razlike ili 3 ili 4 a Zenica 5...

Eto to je neka matematika. Ako sam negde nesto zajebo , ispravite me :D

Last edited by GrObArBrAtE at 9/20/2025 5:49:10 PM