S-a terminat si sezonul nostru competitional pentru S38. Am pierdut destul de rau ultimul meci contra nemtilor, din pacate pentru noi ei chiar au echipa solida, nu prea am avut pe unde sa profitam de ei. Am sperat sa joace pe exterior atacul si sa punem putina presiune pe exteriorul lor.
Dat fiind ca am mers pe CT, nu cred ca puteam mult mai bine cu o tactica diferita.
Ce am reusit noi sezonul acesta?
- Am reusit sa avem un lot solid fara lipsuri pe vreuna din pozitii, inclusiv la a treia rezerva eram complet acoperiti meci de meci.
- Am reusit sa sarim intr-un sezon de pe pozitia 48 pana pe 12 la clasamentul nationalelor de U21
- Am reusit sa iesim neinvinsi dintr-o grupa foarte echilibrata si dificila
- Am reusit sa aparem si noi pe harta baschetului virtual

- Am reusit 10-2 la meciuri, ceea ce mi se pare absolut onorabil
Ce urmeaza pentru noi?
Vom avea o serie de meciuri de calificare pentru Cupa Mondiala la inceputul S39, un baraj. Inca nu stiu cum vor functiona exact si contra cine am putea juca, pot sa va zic doar ca ne va fi greu sa mergem mai departe. Speranta moare ultima insa sa nu avem nici sperante desarte.
Multumesc tuturor care au contribuit nationalei mici si dezvoltarii ei, atat de-a lungul timpului, cat si pentru acest sezon. A fost o performanta speciala si nu ar fi fost posibil nimic fara voi.