Újfent leírom összefoglalva és tömören, nem fogok sokat reagálni rá megígérem..
Ugyanazon elvek miatt piacolok, mint más is a én is szeretnék minél többet kapni a játékosaimért, DE
-nem vagyok olyan "őrült", hogy dupla-, triplaáron tegyem ki őket, mert TUDOM ,hogy nem lesz soha vevő azon az áron.
Kitehetném a csapatom tagjait fejenként 5 millióért, de butaság lenne, csak lekémkednek és ennyi a vége.. Senki nem venné őket, én viszont pénzt akarok értük.
-ha vevő vagyok olyat keresek, ami MEGFIZETHETŐ. Ezek a túlárasok most nem megfizethető kategória pl egy kis csapatnak.
vegyük az 1,3-ért kirakott embert, aki reálisan kb 300-zat ér. És sorolhatnám még napestig...
Ha kitennék 300-ért elvinnék, de így ott áll a piacon hetekig 1,3, 1,2, 1 misi, 800k, 700k és senki nem fogja elvinni... Te mit várnál a tulajdonos helyében? Én pénzt és lehetőleg minél többet! Mit kéne tennem, hogy megkapjam a pénzt?
Kitenni a playát reális értékén és úgy még verseny is LENNE érte, most ez NINCS vagy korlátozott.
Bővíteni szeretném a mostani túlárassal a piacot, azt szeretném, hogy 10 playából ne csak 3-4 menjen el árban, hanem 7-8.
Ebben mi a nem tiszta?