O čemu ti pričaš?Ja kažem da moj tim ima skor 4-0, prije par postova. Nema spomena imena reprezentacije, a i da sam spomenuo, npr, španija, francuska, (koje su imale 4-0) da li bi bilo reakcija???
-Moja reprezentacija ima skor 4-0.-Zastava koja visi u mojoj kuci i u mom srcu je trobojka, a zastava kraj imena je surova relnost-...zato što sam na forumu Eurobasket napisao da navijam za Srbiju...
Halo, šta sam ja kriv što bjesni psi napadaju????Hajde mi objasni???
Radi svoj posao, a mene koji sam u poređenju sa ostatkom nacionalno realan i trezven, ostavi na miru...
Ја поред Србије навијам за Македонију и Финску, а такође сам један од оних који се надају да ће Србија подерати Турску. Надам се да ћемо им вратити за све оно што су она три слијепца свирала против Србије у полуфиналу СП-а.Стварно је јадно што сте сви ударили по модераторима који "не обављају" посао, а ви сте ти који насједају на "провокације" што само говори о вама као особама.А сад уд'рите и по мени.
I Spanci su me prijatno iznenadili deranjem Srbije ... Nisam se tome nadao al et ... Ajde vidjet chemo hocel se neko prikljucit Spancima kao potencijalni kandidat za Finale ...
Ekipa koja podere Srbiju 25 poena razlike je prvi favorit ... A i pored toga Spanija je ipak glavni favorit i prije pocetka prvenstva je tako bilo . Najraznovrsniji su, najduza klupa, na svakoj poziciji 2 vrhunska igracha ... ;)