Na kraju, ja sam onaj koji treba tablete za poremećene, koji je nacionalista, ratni huškač, jebe me Nadal, komunjara-idiot itd... (sve ovo zahvaljujući moderatorima što dozvoljavaju takav riječnik)...Pih...
A ovim što si sad napisao pokazao si - što?
Budimo iskreni, provociraš već duže vrijeme i očito uživaš u tome... Sad si napisao da je ova tema opravdala otvaranje, što znači da si očekivao ovakve reakcije i cilj teme nije priča o Novaku Đokoviću nego nešto treće...
Ljudi neopterećeni nacionalizmom i šovinizmom neće se pretrgati pokušavajući iznuditi nacionalističku reakciju od drugih... Naravno da si opterećen time... Ne voliš Cvijana jer se, iako Srbin, ne slaže s tobom...
I da, za iduću provokatorsku temu slijedi ti kazna... Da ne kažeš da nisi znao...
Ovu ću zasad ostaviti jer Đoković nije zaslužio da se njegovo ime kalja na ovaj način... Plus što se i dalje nadam da je ovdje moguća normalna diskusija... Ako ne bude tako, i ovdje slijedi ključ... I molio bih da se odsad na ovoj temi piše samo ako se ima nešto za reći o samom tenisu...