BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: χχ1
This Post:
00
148543.98 in reply to 148543.95
Date: 7/2/2010 11:04:04 AM
Overall Posts Rated:
11
Προσωπικα πιστευω αυτο που ειπε ο γιωργος οποιος θελει να κανει παικτη καλο για την εθνικη θα το κανει.Απλα εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν επενδειουμαι πανω σε νεους παικτες,δεν συμαινει το οτι οταν επενδειης πανω σε ενα παικτη δουλευεις μονο για την εθνικη,ξερω και παιδια που εχουν πουλησει προπονημενους 21ετων παικτες μεχρι και 5μυρια.Οποτε ενυσχειονται και στο οικονομικο κομματι αλλα και το ροστερ σου.Ωστοσο αναγνωριζω την προθυμεια για δουλεια του καχαμπαρ και θεωρω την υποψηφιοτητα του την καλυτερη διοτι εχει παρει το "κολαι"(οπως λενε)και εχει αποκωμησει πολλες εμπειριες και εμαθε πολλα πραγματα θελω να πιστευω.Ο προγραμματισμος και το πλανο του για την εθνικη μου αρεσει και εχει μελλον.Οπως ειπε ολα ειναι θεμα υλικου.Αμα η ισπανια ηταν σαν την σερβια θα καταφερνε να παρει με το υλικο που εχει η ομαδα της σερβιας παγκοσμιο οχι,ουτε οπως ειπε ο γιαννης ο ιταλος προπονητης θα καθισει 50 ωρες μπροστα απο το πς,για να καταφερει να εξοντωσει τον γιωργο,γιαννη.Προσωπικα εγω στυριζω τον καθενα,ολους τους υποψηφιους.Εχουμε μια καλη ομαδα που μπορουμε να περασουμε στην επομενη φαση,ανεβηκαμε δε και στην καταταξη και λογικα θα ειμαστε αν οχι στο 2ο τριτο γκρουπ δυναμικοτητας για τις κληρωσεις(αν και αυτα ουσιαστηκα δεν υπαρχουν στο ΒΒ).Φετος ημουν στην ομαδα με τους σκαουτερς για τα ντραφτ,και ειδα πολυ καλους παικτες.

Ωστοσο δε θα σταθω τοσο στο θεμα των εκλογων,αλλα αυτο που μου προκαλει στεναχωρια ειναι ΜΟΝΟ η λιγη συμμετοχη ατομων στο στο φορουμ,ειμαστε 2000+ ατομα στο ΒΒ,και αντε το πολυ 120 ατομα ειναι αυτοι που συμμετεχουν γενικα.Εγω συστεινω υπομονη και ο καθενας "κρινεται απο τα αποτελεσματα" το κρινεται με ειρωνικη σημασια

From: Lygas
This Post:
00
148543.99 in reply to 148543.98
Date: 7/2/2010 11:18:14 AM
Overall Posts Rated:
155155
Παιδες αυτό που ειπα εγώ και ξανανέφερε ο χχχ1 δεν ειναι τυχαίο....
Εχω προπονησει παίκτη για την εθνική νέων που ηταν για 2-3 σεζόν μεσα στο ροστερ...Επεσα στην 3η κατηγορία τότε όχι μονο γιατι τον προπονούσα, αλλά γιατι έπρεπε να κάνω ανανεωση....Εδώ και 3 σεζόν ειμαι σταθερος στην 2 και κυνηγάω με αξιόσεις τα Play-off Και τις 2 τελευταίες σεζόν προπονώ και παίκτη για την εθνική νέων.....και για να ειμαι πιο ακριβης ειναι περιφερειακός και του δίνω και προπονηση στην εσωτερική άμυνα με μοναδική θέση προπονησης...

Ρωτώ λοιπόν (ειδικά όσους ειναι στην 3η,4η,5η κατηγορία):
Πως γίνεται εγώ να προπονω παίκτη για την εθνική και να πρωταγωνιστώ και στην 2η κατηγορία, και όσοι ειναι πιο χαμηλά από εμένα να μην μπορείτε???
Και μην μου πείτε σαν δικαιολογία πώς ειμαι από την σεζόν 3 στο παιχνίδι, γιατι στην σεζόν 8 έκανα πλήρη ανανέωση της ομάδας......

This Post:
00
148543.100 in reply to 148543.95
Date: 7/2/2010 11:18:15 AM
Overall Posts Rated:
173173
ακριβώς αυτό Morpheus και μπορώ να πω πως συμμερίζομαι τις απόψεις σου 100%

αλλά είναι όπως το είπες , ανάλογα τι θέλουμε , θέλουμε μία εθνική που ναι μεν μπορεί να έχει τέρατα παίκτες αλλά έχουν φτιαχτεί από ομάδες - φαντάσματα , και θα μας κάνει περήφανους να ανεβούμε άλλες 10 θέσεις αλλά στην ουσία η ελληνική κοινότητα να μην έχει κερδίσει τίποτα ή
η άλλη άποψη λέει πως οι παίκτες της εθνικής φτιάχνονται από τους κανονικούς χρήστες , με σωστή δουλειά αλλά πάνω από όλα με γνώμονα το καλό της ομάδας μας.... με σωστή προπόνηση που θα μπορεί να συμβάλει και ο προπονητής της εθνικής σε αυτή και στην τελική ότι καταφέρουμε να κάνουμε , είτε στάσιμοι μείνουμε , είτε χάσουμε 5 θέσεις είτε κερδίσουμε 5 θέσεις θα είναι λόγω της δουλειάς που γίνεται από την ελληνική κοινότητα....

Με άλλα λόγια δεν με ενδιαφέρει αν την 17η σεζόν η εθνική θα μπορεί να χτυπήσει τις μεγάλες δυνάμεις αν η εθνική ομάδα αποτελείται από παίκτες που φτιάχτηκαν μόνο για αυτό το λόγο και όχι από την αρχή με το μεράκι του κάθε παίκτη...

αλλά εφόσον αυτή η ιδέα έχει ξεκινήσει από τον Τυφόνα και τον Καβάλα (δεν θυμάμαι ακριβώς τα ονόματά τους) φαντάζομαι πως έχει γίνει ήδη αυτή η συζήτηση στο παρελθόν....

This Post:
00
148543.101 in reply to 148543.97
Date: 7/2/2010 11:19:14 AM
Overall Posts Rated:
11
Ο πρίγκας ειναι από τους καλυτερα προπονημένους παίκτες και παρ'όλ'αυτά δεν έχει σχέση με τον ΣΟΠΚΕ.....Οποιος μάνατζερ θέλει να φτιάξει παιχταρά και να κάνει πορεία τουλάχιστον μέχρι την 3η (και σε μεμονομένες περιπτώσεις και την 2η) κατηγορία μπορεί να το κάνει....Απλά θέλει προγραμματισμο και πολύ καλή διαχείριση της ομάδας....
Οπότε μην απογοητεύεστε!!!!

Αυτό νομίζω πως δίνει την απάντηση σε όσους διερωτώνται γιατί οι managers μεγάλων ομάδων δεν ασχολούνται με την εθνική

Ξενέρωτο η όχι οι μεγάλες εθνικές με ομάδες φάρμες έφτιαξαν τους παίκτες που έφτιαξαν..θέμα επιλογής είναι

Σαφώς και είναι θέμα επιλογής. Απλά προσπαθώ να εξηγήσω πως δε γίνεται να θέλουμε ΚΑΙ να κάνουμε την εθνική ομάδα ένα σύνολο παικτών από φάρμες ΚΑΙ να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το σύνολο της κοινότητας

Αν δε βλέπει κάποιος προοπτική στο να καταφέρει ένας παίκτης του να γίνει μέλος της εθνικής (δε λέω ότι θα γίνει, απλά να ξέρει πως υπάρχει μια πιθανότητα), το να κοιτάει απλά τα αποτελέσματα της ομάδας δεν είναι κάτι που τον γεμίζει
Μπορεί να χαρεί αν έχουμε καλή πορεία, αλλά μέχρι εκεί

This Post:
00
148543.102 in reply to 148543.101
Date: 7/2/2010 11:23:56 AM
Overall Posts Rated:
155155
Κι ομως Μορφέα με το να φτιάξει κάποιος ενα παικτη σαν τον Πριγκα και να τον πουλήσει μετά στα 22-23 θα βγάλει 7μυρια και παίρνει 2-3 παικτες που μπορουν να τον πάνε στην 2 και να τον κρατήσουν εκει....
Αν κάποιος βιαστεί να ανέβει στην 2 ή την Α1 τότε θα φάει κάτι κατραπακιές που δεν τις περιμένει...Ειδικά στην Α1 που είδα ομάδες απο την 2 να ανεβαινουν περιπατο και να φευγουν ακλαυτες.....
Θελει υπομονη και προγραμματισμο αυτο το παιχνιδι....

From: Morpheus

This Post:
00
148543.103 in reply to 148543.102
Date: 7/2/2010 11:33:40 AM
Overall Posts Rated:
11
Δεν αντιλέγω στο θέμα του προγραμματισμού
Ούτε στο οικονομικό κομμάτι (άλλωστε έτσι ξεκίνησε το όλο θέμα στο νήμα των drafts :Ρ)

Απλά ο Πρίγκας είναι όπως το λες παίκτης κανονικής ομάδας. Κάποιοι προσπαθούν να προωθήσουν την ιδέα "παραγωγής" διεθνών παικτών από ομάδες-φάρμες. Σε αυτό είμαι αντίθετος. Γιατί ο Πρίγκας να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας;

This Post:
00
148543.104 in reply to 148543.103
Date: 7/2/2010 11:42:00 AM
Overall Posts Rated:
155155
Γιατί δεν κάνουν ολοι οι μάνατζερ αυτό που πρέπει....Η ομάδα του Πριγκα στην αρχη δεν προοριζοταν για πρωταγωνιστρια....Με ενα τέτοιο παίκτη ομως γίνεσαι πρωταγωνιστης θέλεις δεν θέλεις.....
:)
Οταν θα υπάρχουν αρκετοι μανατζερ που θα δουλευουν παικτες οπως πρεπει τότε δεν θα χρειάζεται να γινεται "παραγωγή", αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν....Εδω υπάρχουν μανατζερ που τους παρακαλαω στην κυριολεξια να προσεχουν την αγ.κατασταση του παικτη τους και για να τον βάλω στην εθνική, αλλά και γιατι ετσι ο παικτης αποδιδει καλύτερα και έχει τον παίκτη του με αγ.κατασταση 5-
Και δεν ειναι 1-2 αυτοι οι μανατζερ δυστυχώς.....

From: Morpheus

This Post:
00
148543.105 in reply to 148543.104
Date: 7/2/2010 11:51:53 AM
Overall Posts Rated:
11
Ναι άλλα είπες πως με βάση τα κριτήρια που βάζετε, το ταβάνι μιας ομάδας που διατηρεί διεθνή παίκτη θα είναι η 3η, άντε βαριά βαριά η 2η κατηγορία

This Post:
00
148543.106 in reply to 148543.105
Date: 7/2/2010 11:54:13 AM
Overall Posts Rated:
6767
ναι αλλα αμα τον πουλησει κα παρει τα 7 μυρια εδραιωνεται στην 2η και παιρνει αλλο ενα ταλεντο το προπονει και περιμενει τη στιγμη που θα το μοσχοπουλησει ..ετσι θα ανεβει ..ειναι ομως δυσκολο και θελει υπομονη ...μδε γινονται θαυμτα

This Post:
00
148543.107 in reply to 148543.106
Date: 7/2/2010 12:00:20 PM
Overall Posts Rated:
11
Οπότε που κολλάει η ανάγκη για δημιουργία φαρμων εφόσον μια χαρά μπορεί να λειτουργήσει η παραγωγική διαδικασία και έτσι;

This Post:
00
148543.108 in reply to 148543.107
Date: 7/2/2010 12:06:07 PM
Overall Posts Rated:
6767
πρεπει να υπαρχει σιγουρια για κατι ...δε γινεται να περιμενουμε ποτε θα κ...σει του καθενος να βγαλει παικτη για εθνικη...

Advertisement