Co do meczu z Mlotami przyznaje Ci racje, mecz byłby u niego by miał 1 wina wiecej ( którego pewnie zaliczy jak go odwiedze ) co do męczy z Wasza konfa na pewno będzie ciekawie :) tylko ja nie mam na celu wygrać wszystkich meczów w sezonie, tylko mistrza ;) zawsze trzeba wkalkulowac porażkę :) a przed PO jeszcze będę sie wzmacnial żeby już w PO uniknąć tej ewentualnej porażki :)
Model drużyny o którym wspominasz dużo bardziej mi sie podoba i jest bardziej ciekawy, ale jak pomyśle ze miałbym budować skład 5-8 sezonów to bym zrezygnował w dniu dzisiejszym :) jak wspomniales - monotonną i nuda robią swoje.
Zreszta mam kumpla który zbierał kasę ( teraz awansował do 4 ligi) i ma oprócz składu 4 ligowego skompletowanego coś około 15M. Gadalem z nim ostatnio i ma te same odczucia co ja - teraz może mistrzostwo, PP, BBB kupić a nie zdobyć :/ to nie jest to...
Cieszę sie ze są tacy ludzie jak Ty i czerpią z BB duża frajdę :) Postaram sie Wam trochę poprzeszkadzac w tym sezonie, i potem rezygnuje żeby nie psuć Wam zabawy :)