Ukraina vs. Rossiya 76 - 102 (27276) -26на жаль, бій росіянам ми не дали і закономірно нас розгромили(
Чому бій не дали? Вдала гра росіян у захисті нівелювала повністю наш напад. Наші РЗ почали кидати незрозумілі трьохочкові, які їм бажано взагалі не кидати. Лише Осіпов, новачок, зміг закинути із-за дуги. Як підсумок 1-15 по трьошках. А це 14 номінальних 2х очкових атак, з яких могли б закинути четвертину, то б було -18 - -20. До речі, із середньої\близької дистанції, у наших РЗ досить хороший показник забитих: 4-7, 4-6. Можливо це вспєшка повязана із швидким темпом атаки, но хоча, проти тих же Чехів
(26506), минулого сезону, при тій же тактиці ми не стидалися лізти за периметр і взагалі нічого не попадали (0-12). Чому ж тоді кидали так багато трьошок? вдалий захист росіян на периметрі(розіграш) та внутрішній захист(рейтинг показав 13 (середній)) ну і + домашня поляна.
Також, причиною поразки була форма наших гравців (основні гравці у формі 7(андрюха, бурік, бідненко,, лише РЗшніки були у формі 8, які і пробували тащити, но не затащили).
Щодо особистостей, то найбільше мені сподобався Андрюховіч. Чудак стабільно відіграв на своєму високому рівні. 15 очок, 9 підборів. Стата 6-11 по кидках, при чому йому захотілося пограти в снайпери ) 0-3 із-за дуги. Тобто середні\близькі 6-8. .
Найбільше мені не сподобався наш Ц у формі 9. Як не дивно, но він сьогодні був просто зайвим на площадці. Програний захист, підбір, напад ніякий, 4 втрати... Також не сподобався Богатирь, 3 втрати, 2-9 в атаці(думав більше накидає).
Хотів більшого побачити від Ключнікова у формі 9, Буріменко не вистрелив також, за свої 24 хвилини, які ж відіграв Андрюха, показав значно нижчі показники. Сівуха 2-2, але зробив 2і втрати, і не закинув 2 штрафних.
Щодо новачків, Осіпова та Чернюка, то перший мені сподобався. 5 асістів та 8 очок за 16 хвилин хороший результат. В захисті він також вдало відігравав. Чернюку ще тре буде доказувати себе. Але по суті в нападі закинув половину своїх кидків(не рахуючи 1 кидок із-за дуги).
Ну і наостанок, баба зося, яка мені вангувала акцент і темп, помилилася з другим)))
п.с прошу підніміть форму!!!