Підготовка до Чемпіонату ЄвропиЩо ж народ, пройшло останнє тренування перед тим як завтра наша молодіжна збірна вирушить до Фінляндії, де в понеділок проведе перший матч у рамках групового етапу Чемпіонату Європи серед збірних до 21 року.
В заявку на перший матч потрапило 12 гравців, яких ви можете переглянути вже зараз, на сторінці складу команди.
Що кажучи про решту гравців які не потрапили в заявку але зможуть підсилити гру збірної це:
Mykhaylo Bondarenko
(22946427)Andriy Gonchar
(21220745)Petro Plotko
(21220853)Les% Kosilov
(21223351)Naum Logvinenko
(21220142)Dmytro Grankin
(21220857)Volodymyr Vishnyak
(22240236)Ruslan Drabenyuk
(21220612)Danylo Fomenko
(21220492)Ivan Oparin
(21220797)Kazimir Lagutau
(21220858)Pereyaslav Kuptsov
(22452142)Oliviu Voica
(21220511)Artur Ratiy
(21220134)Valery Gruzov
(21220648)декому потрібно просто форму мати, декому потрібно ще дати тренування, але всім їм було надіслано повідомлення і про це детально з ними я розберуся )
Про тренерський штаб:
я взагалі відкрита людина і радий бачити всіх охочих допомагати молодіжній збірній, кожен з нас допомагає збірній качаючи того чи іншого гравця чи в молодіжку чи в національну команду. Але є люди які мені допомагають цей процес контролювати, це наші скаути:
Гордон, Соло, Оскал, Капрі та Колодій. Бурсак щось питався про допомогу, але відповіді конкретної я ще від нього не почув. Спасибі їм всім за допомогу.
Що до моїх помічників по розбору гравців суперника і т.д, то це будуть дуже досвідчені менеджери, їхній досвід не оцінити і за час свого періоду в ББ вони побчали дуже багато, з такими людьми мені буде приємно працювати. Це:
Армін та Тігр. Перший викручує національну збірну, другий попрацював на пості тренера молодіжки не один сезон. Разом я сподіваюся ми виведемо нашу молодіжку на високі позиції.
Про цілі на сезон:
Найголовніша ціль - вихід з групи та виступити в завершальному раунді набагато краще на ЧЄ ніж 2а сезони тому.
Другорядна ціль - якнайближче наблизитися до ТОП 20 найкращих молодіжних збірних світу.
Відповідальність за весь результат я беру тільки на себе. В кінці сезону будуть проведені підсумки )
Про базу гравців: бази не було, тепер є ) всі гравці під контролем
Про скаутство: система значить така:
18ні гордон та соло
19ні оскал капрізон та колодій
20ні буду вести я і буду готувати їх вже до наступного сезону, і так буде наступного сезону
21ні моя робоча група

Надіюся що рендом буде на нашій стороні під час ЧЄ. Удачі нам на цьому нелегкому путі
Україно Вперед !