BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo)

Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
131640.964 in reply to 131640.963
Date: 5/10/2010 9:18:32 AM
Overall Posts Rated:
344344
Δεν διαφωνούμε για τους ψηλούς, ήδη το ανέφερα. Πεκοβιτς και μετά το χάος. (άσε που παίζει να πάει Μινεσότα το καλοκαίρι). Από κει και πέρα ο Σπαν είναι 1 από τα πιο αθλητικά γκαρντ της Ευρώπης, με τρομερή ικανότητα στο 1 εναντίον ενός. Αυτό που απαιτεί το σύγχρονο μπάσκετ δηλαδή. Ο Μίτσος ε δεν είναι χειρότερος αθλητής από Ρικυ που μας τον έχουν κάνει θεό έτσι; Ο Ναβάρο που κέρδισε τον γάβρο δεν είναι ακριβώς high flyer έτσι;

This Post:
00
131640.966 in reply to 131640.964
Date: 5/10/2010 9:29:44 AM
Overall Posts Rated:
129129
Ελα ο Ρουμπιο ειναι πονεμενη ιστορια και θα ειναι το μεγαλυτερο μπαστ μετα τον Μιλισιτς θα το δεις..Και σιγα μην παρει 8 εκατομμυρια το χρονο ο Πεκοβιτς στο ΝΒΑ,αλλα τωρα θα μου πεις η Μινεσοτα εκανε ντραφτ Ρουμπιο και Φλυν back to back εκει θα κολλησουν;;

Ο Ναβαρο κι αυτος δεν ειναι τοσο μεγαλος παιχτης οσο τον παρουσιαζουν,ο Σπανουλης για μενα ειναι καλυτερος αλλα τεσπα ειδωμεν..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
131640.967 in reply to 131640.960
Date: 5/10/2010 9:45:25 AM
Overall Posts Rated:
5050
Οι Παναθηναϊκοι μας εβγαζαν φωτογραφιες.
Δοκίμασαν και Greek Souvlaki, πέρασαν και μια βόλτα απ' την Ακρόπολη και φύγαν για τη χώρα τους.

Ισως και 60.000!!! Ναι σιγουρα 60 χιλιαδες τωρα που το ξανασκεφτομαι!!!!
Μόνο 60.000! Σοβαρέψου! Μετά το Μαρακανά σε χωρητικότητα η Τούμπα πάει...

Αστερας, Ατρομητος και Πανιωνιος πηγαιναν για Β' Εθνικη.
Άρα και εσείς για εκεί πηγαίνατε. Γιατί στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος 3-4 βαθμούς πίσω σας ήταν.

Εισαι 15 χρονων μολις και δεν μπαινω καν στον κοπο να αντιπαρατεθω για οπαδικα ζητηματα μαζι σου.
Έ, ναι εντάξει. Έχεις και μία άλφα φήμη για τις συζητήσεις σου, μην ασχολείσαι μαζί μου.

This Post:
00
131640.968 in reply to 131640.967
Date: 5/10/2010 9:49:16 AM
Overall Posts Rated:
129129
Ρικυ,περιμενε να ερθουν τα πλευ-οφφ και θα φανει ποια ομαδα ειναι η καλυτερη,τωρα που εχουμε Κουπερ αντε γεια..(1 μηνα μετα...)

Απο του χρονου θα δειτε τα καλα του Εκτορα περιμενετε και θα δειτε!!!
(ενα χρονο μετα..)

Ναι ρε εχω 42 χρονια να παρω κυπελο και γουσταρω!!!
(10 χρονια μετα..)

Ελα ενταξει,τα πρωτα 50 ειναι δυσκολα..

This Post:
00
131640.969 in reply to 131640.967
Date: 5/10/2010 10:38:14 AM
Overall Posts Rated:
272272
Δοκίμασαν και Greek Souvlaki, πέρασαν και μια βόλτα απ' την Ακρόπολη και φύγαν για τη χώρα τους.

Αν ξερεις κατι παραπανω επ' αυτου, τοτε δεν μπορω να πω κατι αλλο. Τι εβλεπα σου ειπα.....

Μόνο 60.000! Σοβαρέψου! Μετά το Μαρακανά σε χωρητικότητα η Τούμπα πάει...

Και για αυτο, επισης, δεν θα διαφωνησω. Απο σενα ολα θα τα ακουσω.

Άρα και εσείς για εκεί πηγαίνατε. Γιατί στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος 3-4 βαθμούς πίσω σας ήταν.

Μπα, ρε φιλε. Μονο με την Καβαλα ημουν κοντα και ηταν η μονη που θεωρητικα με απειλουσε για την πεμπτη θεση. Και τελικα κι αυτη φανηκε λιγη. Για αλλη μια φορα ελλειπεστατη η ενημερωση σου. Ισως να φταινε τα μαυρα γυαλια που φορας.

Έ, ναι εντάξει. Έχεις και μία άλφα φήμη για τις συζητήσεις σου, μην ασχολείσαι μαζί μου.

Οι υπολοιποι με ξερουν εδω μεσα. Δεν εχω να αποδειξω κατι σε σενα και τα φιλαρακια σου. Οποτε κανε δουλεια σου.

@JamesBond: Ρε παλικαρε, δεν σε ειδα να απαντας σε αυτο που σου ειπα. Για το "ρουλης" λεω.....Δεν πειραζει. Εχω συνηθισει να συναναστρεφομαι καθημερινα με κοτοπουλα ανικανα να υπερασπισουν τα λεγομενα τους. Στο ειπα και πριν....Αν θες να παιξουμε ετσι, δεν εχω κανενα προβλημα. Αντε γεια μικρε....

This Post:
00
131640.970 in reply to 131640.969
Date: 5/10/2010 10:51:09 AM
Overall Posts Rated:
129129
Εγω ειπα οτι πιστευω στην ομαδα μου πως μπορει να κανει το δυο στα τρια και εσυ τρελαθηκες και αρχισες να λες..Ουτε καν ασχοληθηκα με τον Αρη..Μονος σου αρχισες να λες για το τι εχει να γινει αν ερθουμε στο Χαριλαου και χρειαζομαστε βαθμους...Εγω κοιταω ψηλα,στην κορυφη,οχι κατω να δω εσενα..Ασε τα αντε γεια δεν εισαι ο τσουκαλας..

Το προηγουμενο μηνυμα πως και δεν το σχολιασες;;Δε σου θυμιζει τον εαυτο σου;;

This Post:
00
131640.971 in reply to 131640.970
Date: 5/10/2010 11:12:05 AM
Overall Posts Rated:
272272
Εγω ειπα οτι πιστευω στην ομαδα μου πως μπορει να κανει το δυο στα τρια και εσυ τρελαθηκες και αρχισες να λες..Ουτε καν ασχοληθηκα με τον Αρη..Μονος σου αρχισες να λες για το τι εχει να γινει αν ερθουμε στο Χαριλαου και χρειαζομαστε βαθμους...Εγω κοιταω ψηλα,στην κορυφη,οχι κατω να δω εσενα..Ασε τα αντε γεια δεν εισαι ο τσουκαλας..

Ποιος τρελαθηκε βρε....Απλα ειπα που ειναι η διαφωνια μου.

Γιατι λες ο,τι σε συμφερει??? Πες μου τι εχεις να πεις για τον χαρακτηρισμο "Ρουλης" και οτι πριν μια βδομαδα ελεγες οτι "εγω παιδια δεν εχω βρισει και δεν εχω προκαλεσει κανεναν. Ειμαι καλο παιδακι. Μια φορα παραφερθηκα με τον Αρη και τα σκουληκια και ζητησα συγγνωμη. Αλλοι μιλουσαν για κοτοπουλα και κοτετσια...." Μια εβδομαδα μετα και διεψευσες τον ιδιο σου τον εαυτο. Και θες να σε παρουμε και στα σοβαρα!!
Γιατι το περνας στο ντουκου??? Αλλα ετσι ειναι. Ειναι η ανωριμοτητα και η ανοητη αποφηγη ευθυνων της ηλικιας. Δεν σ' αδικω. Κοκο κοκο κοκο κοκο!!!!....

Να σχολιασω και το προηγουμενο μηνυμα σου, γιατι εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου. Οταν κανεις quote πραγματικα δικα μου λογια, θα ασχοληθω περισσοτερο με το ποστακι σου. Ο Κουπερ δεν εχει κανει προετοιμασια και ουτε αυτη ειναι δικη του ομαδα, οποτε απο του χρονου θα παρεις τις απαντησεις σου. Αυτη ειναι η αληθεια και κανεις δεν μπορει να την αρνηθει. Λεγε εσυ οτι και του χρονου δεν θα τα παμε καλα. Λιγο με νοιαζει. Κι οσο για τα 40 χρονια. Μαθε μου πως ειναι τα 46!!!!

This Post:
00
131640.972 in reply to 131640.971
Date: 5/10/2010 11:17:42 AM
Overall Posts Rated:
5050
Κοκο κοκο κοκο κοκο!!!!
Ειναι η ανωριμοτητα και η ανοητη αποφηγη ευθυνων της ηλικιας.

This Post:
00
131640.973 in reply to 131640.971
Date: 5/10/2010 11:33:27 AM
Overall Posts Rated:
129129
Μαθε μου πως ειναι τα 46!!!!

Τι ωραια να αγνοεις εναν παγκοσμιο πολεμο..
. Γιατι ειμαι ατιτλος για 40 χρονια και κατεβαζω ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 25.000 κομματια κατω και την επομενη φορα θα κατεβασω 30.000!!

Μπραβο,η αποδοχη ειναι το πρωτο βημα για τη θεραπεια..

Ισως να την δουμε στα playoff
φανηκε πεντακαθαρα..

Οκ το "τα 50 χρονια ειναι τα δυσκολα" ηταν μια προσθηκη..

ΥΓ.Αχ,εγω το ρουλης το ειπα στο πλαισιο συζητησης με τετοιο τροπο που δε νομιζα οτι θα παρεξηγηθει κανεις..

This Post:
00
131640.974 in reply to 131640.973
Date: 5/10/2010 11:56:01 AM
Overall Posts Rated:
272272
Τι ωραια να αγνοεις εναν παγκοσμιο πολεμο..

Δεν αγνοω τιποτα. Λες και θα επαιρνες κυπελλο εκεινα τα χρονια. Μαθε λιγακι την ιστορια. Ο Παοκ αναγεννηθηκε με την δικτατορια κι αυτο δεν ειναι τυχαιο. Το σπρωξιμο που εφαγε εκεινα τα χρονια ηταν περα απο καθε λογικη. Ετσι πηρατε και τον πρωτο τιτλο το 1972. Ως τοτε απλα δεν υπηρχατε. Ειμαι πολυ πιο διαβασμενος απο οσο νομιζεις.

. Γιατι ειμαι ατιτλος για 40 χρονια και κατεβαζω ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 25.000 κομματια κατω και την επομενη φορα θα κατεβασω 30.000!!

Μπραβο,η αποδοχη ειναι το πρωτο βημα για τη θεραπεια..

Ποια αποδοχη??? Μα αυτο το ειπα, το υποστηριζω και ειναι γεγονος.

Ισως να την δουμε στα playoff

φανηκε πεντακαθαρα..

Εσυ ή εγω δεν βλεπω καλα??? Ενα ΙΣΩΣ δεν εχει η προταση?? Εγω λεω ΙΣΩΣ, εσυ λες ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.

Οκ το "τα 50 χρονια ειναι τα δυσκολα" ηταν μια προσθηκη..

Σωπα....

ΥΓ.Αχ,εγω το ρουλης το ειπα στο πλαισιο συζητησης με τετοιο τροπο που δε νομιζα οτι θα παρεξηγηθει κανεις..

Ασε τα αχ και τα βαχ για αλλου.....Τα εχουμε πει 10 φορες αυτα. Να μαθεις να εισαι υπευθυνος των πραξεων και των λεγομενων σου και να μην μου λες χαζες δικαιολογιες οπως η παραπανω. Στο εχω ξαναπει. Κι οταν μας ειχες πει σκουληκια και ζητουσες συγγνωμη. Δεν θα λες τετοιους χαρακτηρισμους ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, για να μην σου λενε και οι αλλοι. Ο γραπτος λογος δεν δειχνει ουτε το υφος, ουτε την πλακα και ειναι πιο ευαισθητος απο τον προφορικο. Οπως ειδες καποιος παρεξηγηθηκε. Οποτε....

Advertisement