Δοκίμασαν και Greek Souvlaki, πέρασαν και μια βόλτα απ' την Ακρόπολη και φύγαν για τη χώρα τους.
Αν ξερεις κατι παραπανω επ' αυτου, τοτε δεν μπορω να πω κατι αλλο. Τι εβλεπα σου ειπα.....
Μόνο 60.000! Σοβαρέψου! Μετά το Μαρακανά σε χωρητικότητα η Τούμπα πάει...
Και για αυτο, επισης, δεν θα διαφωνησω. Απο σενα ολα θα τα ακουσω.
Άρα και εσείς για εκεί πηγαίνατε. Γιατί στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος 3-4 βαθμούς πίσω σας ήταν.
Μπα, ρε φιλε. Μονο με την Καβαλα ημουν κοντα και ηταν η μονη που θεωρητικα με απειλουσε για την πεμπτη θεση. Και τελικα κι αυτη φανηκε λιγη. Για αλλη μια φορα ελλειπεστατη η ενημερωση σου. Ισως να φταινε τα μαυρα γυαλια που φορας.
Έ, ναι εντάξει. Έχεις και μία άλφα φήμη για τις συζητήσεις σου, μην ασχολείσαι μαζί μου.
Οι υπολοιποι με ξερουν εδω μεσα. Δεν εχω να αποδειξω κατι σε σενα και τα φιλαρακια σου. Οποτε κανε δουλεια σου.
@JamesBond: Ρε παλικαρε, δεν σε ειδα να απαντας σε αυτο που σου ειπα. Για το "ρουλης" λεω.....Δεν πειραζει. Εχω συνηθισει να συναναστρεφομαι καθημερινα με κοτοπουλα ανικανα να υπερασπισουν τα λεγομενα τους. Στο ειπα και πριν....Αν θες να παιξουμε ετσι, δεν εχω κανενα προβλημα. Αντε γεια μικρε....