BuzzerBeater Forums

Hellas - III.12 > Σεζόν 69 - The naughty season

Σεζόν 69 - The naughty season

Set priority
Show messages by
This Post:
11
327655.96 in reply to 327655.94
Date: 9/16/2025 2:59:03 PM
NikMich
III.12
Overall Posts Rated:
6363
Ωχ ωχ συνεχίζεις... βλέπω τον Symia να μην σου αφήνει παίκτη για παίκτη υγιή. Και εμένα με νευριάζει πάντως το στυλ του και μπορώ να το δηλώσω αφού πλέον ο Symia μου τους έχει καρφιτσωσει όλους.

From: TPV
This Post:
11
327655.97 in reply to 327655.95
Date: 9/16/2025 3:05:57 PM
Crab Tigers
III.12
Overall Posts Rated:
2626
Statement win από Βενζινοπώλη με χαλαρή διάθεση με τον αντίπαλο που και εγώ και οι NikMich "γκέλαραν". Νίκη που τον βάζει στη pole position για τη μάχη που θα δωθεί στους κόκκινους για τη θέση στο τελικό. Άκρως ενδιαφέρουσα τροπή λόγω των τελευταίων γεγονότων.
Τεράστιο ενδιαφέρον προκύπτει και για τη θέση 5, όπου οι Ιλοτόμοι φορμαρίστηκαν τη κατάλληλη στιγμή και έβαλαν απο κάτω το Βόλο οι οποίοι έχουν ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική. Στα μάτια μου, οι Paralies είναι τρανό φαβορί στα χιαστί, οπότε όποιος χάσει στο επόμενο ντέρμπι, κατά πάσα πιθανότητα αποχαιρετά τη κατηγορία... Βέβαια, μπορεί αυτό να είναι και το πλάνο του Chris, ο οποίος στη διάρκεια της σεζόν έδιωξε πολύ καλούς παίχτες, ενώ και ο τελευταίος πιστός Kalev Vaagen είναι συνεχώς σε διαδικασία πώλησης (βέβαια, με υπέρογκο ποσό).

Last edited by TPV at 9/16/2025 3:06:56 PM

This Post:
00
327655.101 in reply to 327655.100
Date: 9/17/2025 10:26:16 AM
SymTeam
III.12
Overall Posts Rated:
4040
Συγχαρητήρια στον Κυανό Αστέρα για τη δίκαιη νίκη. Το τρικ με τον αναπληρωματικό Watkins που έμπαινε σε διάφορες θέσεις αποδεικνύει ότι στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ένας πολύ καλός coach. Γενικά, υπάρχουν σπουδαίες ομάδες και θα γινουν μεγάλες μάχες στα playoffs.

Από κει και πέρα, συμφωνώ με τα λεγόμενα του φίλου Chris με μία μικρή διόρθωση. Όπως περιγράφω και στο best seller "Symia Mentality" που πρόσφατα εξέδωσε μεγάλος εκδοτικός οίκος, λέξεις όπως "ανασφάλεια" και "φόβος" δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο της ομάδας...

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και από εδώ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη δήλωση που έκανε. Για όσους δεν είδαν είπε "Όσο είναι στην Εθνική ο Σπανούλης που συμβουλεύεται τον coach Symia, θα είμαι και εγώ εδώ".