другата голяма причина да се откажа от борбата ми за оцеляване още по средата на сезона е и тази,че просто някои от отборите си избират кои да остане в групата и кои не,в смисъл лягат си на едни ,които са им приятели а на други скачат,но това си е нормално в БГ,сме все пак а и нищо не може да се направи..
Това е един от големите митове, въпреки че няколко пъти се оплаквах през сезона от липса на феърплей и мачове с резерви. Не можеш да ми дадеш нито един пример конкретен за организирана кампания на приятелска група играчи. Има разни малки хейтърчета, които винаги ще си МОТС-ят от злоба, но много трудно могат да променят нещо. Имал съм сезони във втора са ме МОТСили половината мачове, защото съм се заяждал във форума, но пак съм си ставал шампион. Тоя сезон почти нямам мачове на ПИК, отнесох няколко МОТСа и много нормали, но нито един от тези мачове не реши титлата. Само силни играчи могат да окажат някакво влияние, а такива или не останаха, или ги е обзела апатия и не се интересуват много от играта (раптор, венко, наско...). Не можеш да обвиниш в заговор и никой от топ 3 отборите този сезон.
Иначе за тренировката форма си много прав. И аз се ядосвах преди 20 сезона, че само аз тренирах играчи в А, но вече знам, че това е част от играта. Искаш титла - тренираш форма. Не държиш на титла, тренирай каквото искаш, никой не те задължава.
Надявам съм не съм прозлучал грубо, защото пиша с добри чуства и знам, че ще си в А след един сезон! От друга страна то всички активни ще сме в А след един сезон при тая апатия...