Mislim da se i ti i Karmelo možete domoći 2 lige. Imate znanje, volje, vremena, kad tad će vam se otvoriti put. Međutim postavlja se pitanje što u 2 ligi? Karmelo ima olakotnu okolnost, jer trenira bekove. Tako da su mu treninzi uglavnom na playu i šuteru. Ti treniraš Kesaka za krilo, a to znači da bu najmanje igrao na krilu. Tvoja je prednost, što si možeš dati više vremena. Kesaku kao pozicija piše centar i dok god je centar treninzi na playu mu neće podizati plaću. Može i Karmelo odvojiti jednu sezonu za dizanje unutarnjeg šuta i obrane, ali to je samo jedna sezona, potjerat će ga već plaća Franjula i Bračića u viši rang ili rasprodaju.
Što se tiče mog mogućeg ulaska u 2 ligu, tu me čeka dosta stvari s kojima ću se morati pozabaviti.
1. Dvorana - ima se nešto love na računu, pa će biti pristojna dvorana, ali ni blizu Bibijeve
2. Imam dobru petorku i dvije dobre zamjene, ali trebat će mi još jedna do dvije
3. Pomoćni trener mi ima plaću skoro ko Rosanda
4. Ono najbitnije - Trening - prema onome što ciljam, Rosanda treba još 8, unutarnjih i 10 vanjskih skilova. Znači morat ću i u 2 ligi igrati s Rosandom van mjesta.
Doduše mogu izgubiti u subotu od Vučića ili u velikom finalu, pa se riješiti tih muka i dobiti puno veće muke. :))