Stani o cemu ti pricas???Idemo redom kazes moja reprezentacija ima skor 4-0, momak ti napise da mu je drago sto tvoja reprezentacija ima skor 4-0 ali ga buni zastavica pored tvog nicak, valjda zato sto BIH nije imama skor 4-0 pa momak konta koja je to repka.Idemo dalje, ti se javljas kako je tvoja zastava trobojka ili sta vec i da ti visi u kuci i da je nosis u kuci (sad ne znam da je iko trazio da mu ti opises svoj enterijer u kojem zivis) i spominjes da je ta zastavica pored tvog nicak surova realnost. Momak ti opet kaze da mu je zao sto ce ta surova realnost da te prati do kraja zivota.I onda ti potezes pitanje o nacionalizmu??? Sad ko je ovdje lud ja stvarno ne znam ali vidim da ti niko nije nista rekao na nacionalnoj osnovi a ti sto pokusavas iz svakog posta povuci tu temu i nekog isprovocirati i napraviti budalom nije nas problem nego tvoj za koji se na srecu dobija ban, pa ti ovom prilikom porucujem samo nastavi a Bgm ima ljudi koji ce raditi svoj posao na ovom forumu.
O čemu ti pričaš?Ja kažem da moj tim ima skor 4-0, prije par postova. Nema spomena imena reprezentacije, a i da sam spomenuo, npr, španija, francuska, (koje su imale 4-0) da li bi bilo reakcija???
-Moja reprezentacija ima skor 4-0.-Zastava koja visi u mojoj kuci i u mom srcu je trobojka, a zastava kraj imena je surova relnost-...zato što sam na forumu Eurobasket napisao da navijam za Srbiju...
Halo, šta sam ja kriv što bjesni psi napadaju????Hajde mi objasni???
Radi svoj posao, a mene koji sam u poređenju sa ostatkom nacionalno realan i trezven, ostavi na miru...
Ја поред Србије навијам за Македонију и Финску, а такође сам један од оних који се надају да ће Србија подерати Турску. Надам се да ћемо им вратити за све оно што су она три слијепца свирала против Србије у полуфиналу СП-а.Стварно је јадно што сте сви ударили по модераторима који "не обављају" посао, а ви сте ти који насједају на "провокације" што само говори о вама као особама.А сад уд'рите и по мени.