BuzzerBeater Forums

BB Srbija > srbija u21 - švajcarska u 21

srbija u21 - švajcarska u 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
143963.95 in reply to 143963.65
Date: 5/19/2010 4:58:26 PM
Overall Posts Rated:
500500
Laka grupa:
Letonija 18 po rejtingu
Finska 19 , Mi 20, to je laka grupa,
nisi dobio nemce, italijane, spance i ostale mamutske ekipe.

Letonce si dobio, stismo muda odigrao LI i dobio, sto znaci da su losiji od nas i uz domaci teren, I ostali ti svajkcarci koji su dobri ali losiji po rejtingu i samim tim bili u IV sesiru.
E tu nisi imao muda nego si odigra PUSH.

japanac, ostavi se rejtinga. to je na osnovu minulih sezona. letonija i švajcarska imaju bolje timove od nas. to je realnost, a ti ako hoćeš prihvati je ili nemoj.
a taktiku ne postavljam mudima, nego glavom.

This Post:
00
143963.96 in reply to 143963.93
Date: 5/19/2010 5:12:22 PM
Overall Posts Rated:
22
Svi cete vi amateri da namestite po neki prefix EX u svom imenu.
Neko je EX selektor, neko ce da bude EX ovaj, neko EX onaj, ali vam svima sex na EX ne gine, samo da se jos nas par ozbiljnih ukljuci u takmicenje u prvoj ligi...ima jedan po jedan da zavrsavate takmicenje u istoj.

This Post:
00
143963.97 in reply to 143963.68
Date: 5/19/2010 5:15:46 PM
Overall Posts Rated:
500500
slobodno kritikuj, ako misliš da ima razloga za to. objasnio sam ti zašto sam stavio to saopštenje za štampu i da ono po mom mišljenju nije uticalo na rezultat utakmice. a za taktiku sam ti isto objasnio zbog čega sam je odigrao. znam da se moje razmišljanje o taktici, razlikuje od 90% (ako ne i više) igrača bb-a i tako će ostati i u buduće. na tebi je da prihvatiš da neko može da odigra pritisni loptu i u drugim okolnostima, a ne samo kad je jači 20 razlike.
kao prvo nisam odbio da ti pomognem. da mi je bilo ko od vas bilo šta zatražio, pomogao bi. a kao drugo uradio si sasvim normalnu stvar što si mi dao spiskove sa igračima. posle mene ko god da dođe, smatram da imam obavezu da mu dam te spiskove, a ne da on 10 dana traži igrače po celom svetu.
nemam šta da te pitam za činjenice, jer ja ih ne tražim u pričama nego delima. možeš da se hvališ da si uradio mnogo za repku tek kad ostaviš neki trag iza sebe. za 4 sezone niti si postigao rezultat, niti si stvorio buduće generacije koje mogu da postignu rezultat.

This Post:
00
143963.98 in reply to 143963.74
Date: 5/19/2010 5:18:50 PM
Overall Posts Rated:
500500
Podrska koturu.Samo vozi, matori...

hvala doktore...

This Post:
00
143963.99 in reply to 143963.76
Date: 5/19/2010 5:25:43 PM
Overall Posts Rated:
500500
Nije u redu da za malo kvalitetnih igraca (ako je to tacno) optuzujes Flavijusa i one koji su mu pomagali. NIJE njegova obaveza bila da pravi mlade igrace nego da dobrovoljno pomaze onima koji su hteli da treniraju mlade talente. A tu smo svi podjednako krivi ako je takva situacija jer npr tebi i meni niko nije branio da treniramo mlade talente cak i ako nam se ne svidja ko je trenutni selektor ...

sa ovim se nikako ne slažem. obaveza selektora mlade, a i seniorske reprezentacije je da učestvuje u stvaranju budućih reprezentativaca. ne kažem da se flavius nije trudio, ali nije uspeo da napravi ništa značajno.

This Post:
00
143963.100 in reply to 143963.99
Date: 5/19/2010 5:29:20 PM
Overall Posts Rated:
122122
Nije u redu da za malo kvalitetnih igraca (ako je to tacno) optuzujes Flavijusa i one koji su mu pomagali. NIJE njegova obaveza bila da pravi mlade igrace nego da dobrovoljno pomaze onima koji su hteli da treniraju mlade talente. A tu smo svi podjednako krivi ako je takva situacija jer npr tebi i meni niko nije branio da treniramo mlade talente cak i ako nam se ne svidja ko je trenutni selektor ...

sa ovim se nikako ne slažem. obaveza selektora mlade, a i seniorske reprezentacije je da učestvuje u stvaranju budućih reprezentativaca. ne kažem da se flavius nije trudio, ali nije uspeo da napravi ništa značajno.
Pa procitaj sta sam napisao pa mi reci gde se razlikuje to sto ti sad pises ...

Fair play!!!
From: kotoor

This Post:
00
143963.101 in reply to 143963.82
Date: 5/19/2010 5:29:51 PM
Overall Posts Rated:
500500
mislim da je veci razlog nasheg stalnog klizanja u ovim kvalifikacijama ipak nedostatak boljih igracha... tachnije, mi imamo kvalitetne mlade igrache, ali drugi imaju kvalitetnije, te mi stalno kaskamo za njima - bukvalno recheno, svake sezone podizemo kvalitet igracha, ali taj kvalitet kasni 2 sezone za najjachim reprezentacijama iz evrope... dakle, treba vishe poraditi na novim talentima, treba najjachi nashi timovi da kupuju nashe hof-ove i da ih treniraju do iznemoglosti, a tek onda da ochekujemo neshto

ovo je suština svega. samo što se mislim da ne moraju najjači klubovi da uzimaju hof-ove. mogu sa njima dosta lepo raditi i klubovi iz nižih liga i trpeti njihove plate do 100 k bez problema...

This Post:
00
143963.102 in reply to 143963.88
Date: 5/19/2010 5:39:38 PM
Overall Posts Rated:
202202
Gde se bre ti javljas majke ti!.

ti kao gm ovo pises?! svoju ulogu nisi najbolje shvatio. nisi postavljen da pljujes sve redom i pametujes, jer bi onda sigurno izabrali nekog drugog.

Cuti bre tamo i pokri se usima i ne pricaj o stvarima o kojima POJMA NEMAS!

Na osnovu cega nemam pojma ? Pa ti si taj koji nema pojma, dere te kotur 20 razlike glatko , a kreno je igrat par sezona nakon tebe, pa o cemu ti pricas? Nemas trofeja, a neces ga ni imati jer kad do sad nisi iskoristio priliku kao tvoji iz SŠ , tek sad nemas sanse, cak sta vise boris se za opstanak. Toliko o tvojim menadzerskim kvalitetima.

Pa tvoje misljenje se u ovoj zajednici ne vrednuje ni pisljiva boba bre!

hehehe ne znam sta bi ti rekao, osim da me bas zaboli dal se vrednuje il ne..., a posebno dal ga ti ....

Nije te bre sramota da ti komentarises one koji su vise zaboravili nego sto si ti naucio!

ovo je vec isfurano, al ti valjda ne mozes smislis nista bolje.... potrudi se malo, mozes ti to

Postovi su ti na nivou mikija mausa

pa jbg ja nemam 4 decenije iza sebe

I jedini efekat koji mozes da izazoves je, kao u ovom slucaju, da iznerviras nekoga svojim "intelektom" i/ili bezobrazlukom.

znam, istina boli

Zato smo do ovde i dosli sto su takvi kao ti dobili pravo glasa...

Dokle smo to dogurali ? koliko znam ovo nam je najbolji rezultat. Ali ovo je srbija, pa te ljudi pljuju i pored toga. Kao sto ti kazes ,"Rodjen sam u Srbiji - od toga cu i da umrem!", interesantno je da lik koji to kaze vodi bb zajednicu. svaki dalji komentar je suvisan...

This Post:
00
143963.103 in reply to 143963.83
Date: 5/19/2010 5:41:02 PM
Overall Posts Rated:
500500
jedino mi je krivo sto se vadi za zadnju utakmicu, vec samo treba da prizna da ju je lose postavio. desava se svima, pa naravno, i njemu.

ja stvarno mislim da sam izabrao najbolju taktiku za meč. opet bi odabrao istu taktiku. nemam problem sa tim da prihvatim grešku. jedina stvar koju mislim da sam pogrešio je što je moša igrao na krilu, a ne na beku...
ja sam ti samo dao razlog zasto ima par pobeda vise. jgb igra vec tri nedelje prijateljske, a mi moramo da cuvamo igrace za cetvrtak.

nije baš 3 nedelje. odigrao sam samo jednu ;)
p.s. znam da su čestitke iskrene, hvala na tome...

This Post:
00
143963.104 in reply to 143963.100
Date: 5/19/2010 5:44:03 PM
Overall Posts Rated:
500500

Pa procitaj sta sam napisao pa mi reci gde se razlikuje to sto ti sad pises ...

razlika je u tome što si ti naglasio da nije njegova obaveza da pravi mlade igrače, a ja sam napisao da jeste. ponekad pomislim da me namerno zezaš sa ovakvim postovima...

This Post:
00
143963.105 in reply to 143963.95
Date: 5/19/2010 5:59:22 PM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
Laka grupa:
Letonija 18 po rejtingu
Finska 19 , Mi 20, to je laka grupa,
nisi dobio nemce, italijane, spance i ostale mamutske ekipe.

Letonce si dobio, stismo muda odigrao LI i dobio, sto znaci da su losiji od nas i uz domaci teren, I ostali ti svajkcarci koji su dobri ali losiji po rejtingu i samim tim bili u IV sesiru.
E tu nisi imao muda nego si odigra PUSH.

japanac, ostavi se rejtinga. to je na osnovu minulih sezona. letonija i švajcarska imaju bolje timove od nas. to je realnost, a ti ako hoćeš prihvati je ili nemoj.
a taktiku ne postavljam mudima, nego glavom.

xaxax, znaci ti bi pre izabro da igramo sa nemcima, spancima, italijanima, nego sa letoncima iz prvog sesira?
Slazem se da svajcerska ima malo bolju ekipu od nase, ali BAS ZBOG TOGA SI TREBA DA SE OPREDELIS ZA NEKI NAPAD, ovako si se predao.
Pazi nista ti ne bih rekao da si odigrao bilo kuju taktiku solja ili unutra, i napisao, mi smo slabiji od njih, oni ce igrati M2M, i ja sam resio da ih napadnem spolja ili iznutra, pa i ako promasis, bar si pokusao, ali sa PUSH, nisi ni pokusao da pobedis.
Naravno, nas dvojca imao odnos na ivici noza, i tvoja reakcija je ocekivana.
Svako od nas se iznervira kad izgubi, samo u ovom slucaju si ti znao unapred da smo izgubili, a mi ostali smo navijali do kraj tekme.

I sto se mene tice, ovde zavrsavam diskusiju o U21, mislim da nema nikakvog smisla pricati dalje, nego se okrenuti prijatljskim utakmicama.

Advertisement