Laka grupa:
Letonija 18 po rejtingu
Finska 19 , Mi 20, to je laka grupa,
nisi dobio nemce, italijane, spance i ostale mamutske ekipe.
Letonce si dobio, stismo muda odigrao LI i dobio, sto znaci da su losiji od nas i uz domaci teren, I ostali ti svajkcarci koji su dobri ali losiji po rejtingu i samim tim bili u IV sesiru.
E tu nisi imao muda nego si odigra PUSH.
japanac, ostavi se rejtinga. to je na osnovu minulih sezona. letonija i švajcarska imaju bolje timove od nas. to je realnost, a ti ako hoćeš prihvati je ili nemoj.
a taktiku ne postavljam mudima, nego glavom.
xaxax, znaci ti bi pre izabro da igramo sa nemcima, spancima, italijanima, nego sa letoncima iz prvog sesira?
Slazem se da svajcerska ima malo bolju ekipu od nase, ali BAS ZBOG TOGA SI TREBA DA SE OPREDELIS ZA NEKI NAPAD, ovako si se predao.
Pazi nista ti ne bih rekao da si odigrao bilo kuju taktiku solja ili unutra, i napisao, mi smo slabiji od njih, oni ce igrati M2M, i ja sam resio da ih napadnem spolja ili iznutra, pa i ako promasis, bar si pokusao, ali sa PUSH, nisi ni pokusao da pobedis.
Naravno, nas dvojca imao odnos na ivici noza, i tvoja reakcija je ocekivana.
Svako od nas se iznervira kad izgubi, samo u ovom slucaju si ti znao unapred da smo izgubili, a mi ostali smo navijali do kraj tekme.
I sto se mene tice, ovde zavrsavam diskusiju o U21, mislim da nema nikakvog smisla pricati dalje, nego se okrenuti prijatljskim utakmicama.