lako ti je titule osvajat sa 5 MVP kandidata... B)čestitke!
Cestitke bruda, zasluzena titula. Nadam se da nastavljas sa igrom !!!:)Hvala brate, titula za kraj na iskustvo Stisle su me obaveze,a i smorio me bb tako da je ova sezona posljednja za meneŽelim ti puno srece u nastavku da sjebeš ove osvajace na baterije koji dogovaraju tekme)
Cestitke bruda, zasluzena titula. Nadam se da nastavljas sa igrom !!!:)
Cestitke bruda, zasluzena titula. Nadam se da nastavljas sa igrom !!! :):)Hvala brate, titula za kraj na iskustvo :) Stisle su me obaveze,a i smorio me bb tako da je ova sezona posljednja za mene :(Želim ti puno srece u nastavku da sjebeš ove osvajace na baterije koji dogovaraju tekme :)) Cudno da spominjes baterije jer se cini da se tvoja ispraznila :)Ostaje zal sto ostajes upamcen po bez komentara prije tekmi, ali sa brdo analiza ili opravdanja poslije.Svakako cestitke na tituli, trofej se pise i nista ga ne moze oduzeti sta god predhodilo tome.
Cestitke bruda, zasluzena titula. Nadam se da nastavljas sa igrom !!! :):)Hvala brate, titula za kraj na iskustvo :) Stisle su me obaveze,a i smorio me bb tako da je ova sezona posljednja za mene :(Želim ti puno srece u nastavku da sjebeš ove osvajace na baterije koji dogovaraju tekme :))
Cestitke bruda, zasluzena titula. Nadam se da nastavljas sa igrom !!! :):)
Steta sto ode u bankrot pa se oprasta, ali moze izvuci koju paru pa krenuti od nule ali ocito nema volje.Napokon titula za mocne Vukove i oca igrice, Mostar gori nakon toliko sezona!Oprostaj sa stilom bar :)
Sigurno cu tebi pokazati finansije lolSmiješni Leonida xD
Sigurno cu tebi pokazati finansije lolSmiješni Leonida xD Nemas za kifle.Sto ti smeta svima pokazati finansije, svakako prestajes igrati, nije da ce ti neko ukrasti pare ako ih vidimo, tbjrbi.