BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 49

Sezona 49

Set priority
Show messages by
This Post:
00
303454.94 in reply to 303454.92
Date: 4/25/2020 5:20:12 AM
FC Leno 2014
III.4
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
BC Leno 2019
Hej, ne pozabit na moj finale z Celjem, tisto je bilo precej zanimivo :(

Drugače pa res čestitke obema finalistoma. Sonca z fantastično predstavo in zasluženim finalom (me je pa sicer zelo presenetilo, da je Doc tekmo odigral z manjšo zavzetostjo), Return pa suvereno do finala, očitno je Mr. X za to sezono res sestavil spoštovanja vredno zasedbo.

Obema srečno v finalu :)

From: Mr.X

This Post:
00
303454.95 in reply to 303454.94
Date: 4/25/2020 7:36:21 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
To sezono se mi je res poklopilo , da sem stopnjeval nasprotnike v pokalu.Ko je bila slabsa zavzetost in se nisem bil siguren v ligi sem dobil slabše tako da sem lahko odigral vse tekme na zmago..Dobil sem samo enega drugo ligaša in sedaj zadnje 3 tekme prvo ligaša tako da glede tega sem kar vesel :D

This Post:
00
303454.96 in reply to 303454.93
Date: 4/25/2020 7:45:29 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, finale zna torej biti bolj enostransko, glede na to da so Sunsi pokurili ves entuziazem proti doc-u.. sicer pa, res da je presenečenje, ampak nisem tako zelo šokiran, nekako sem imel občutek da se bo to sezono nekako končala vladavina doc-a, kakorkoli obrnemo, je par ekip v SKL-ju sestavilo res zelo močne ekipe in predvsem v pokalu kjer odloča 1 tekma, je mogoče marsikaj. V ligi še vedno mislim da bo doc še vedno favorit, ampak kakšna poškodba/slabša pripravljenost in se mimogrede lahko zgodi tudi kakšno presenečenje - morda sta pa oba američana že izgubila kakšen pomemben skill? Vsekakor pa pričakujem naslednjo sezono novega prvaka

This Post:
00
303454.98 in reply to 303454.97
Date: 4/25/2020 8:11:56 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Ah seveda, pozabu sm na to.. odkar sm osvoju pokal, mi še ni uspelo priti v izločilne boje haha

Me pa malo spominja na sezono ko sm jst osvoju pokal - takrat si več sezon zapored dominiral ti in so vsi po vrsti proti tebi predajali tekme v ligi/pokalu in sm jst šou na vso moč in te presenetu (98066248)

Hja, meni se je poklopilo zdej s prodajo Argentinca za profit, me pa skrbi kaj in kako zdej s preostankom sezone Tista tekma proti Dream Catchersom je totalno uničila plane, imel bi 2-3 zmage prednosti pred ekipami izven končnice in nekoliko večjo varnost, tko pa zdej mislm da nimam več kvalitete in me tudi skrbi kaj bo v bojih za obstanek.. seveda imam denar za nakupe, ampak bo zelo awkward če mi nekako uspe izpasti, pot to 7. mesta je zelo kratka in Croatoansi recimo imajo zelo močno ekipo.. in potem s takšno ekipo v 2. ligi bi bila prava žalost

Par igralcev je sicer ogledanih, ampak.. verjetno to ne bo to, še vedno bo nekaj mankalo.

This Post:
00
303454.100 in reply to 303454.99
Date: 4/25/2020 8:38:22 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, Argentinca sm kupu ko je imel plačo 150k~, vedu sm da mu bo poskočila na 180k~ ob koncu sezone, ampak je prišel k meni z 48minutami na pozicija centra in je takoj ob prihodu, ko sem treniral trenirance, preskoču mislim da v OPK in MPK.. kar mu je seveda skoraj zapolnilo potencial in obenem povišalo plačo za skoraj 50k. Še nikoli nisem bil takoj "razočaran" zaradi preskokov pri igralcu No, kljub njegovi plači sem bil samo 10-20k čez minimalca, tako da dejansko izgube ni delal, se je pa prodal za 500k več kot sem ga pa kupil, tako da overall je bil profit.

Težava pri njemu je bila, da je imel težave z osebnimi.. to sem "skavtiral" pred nakupom pa nisem opazil da bi imel težave, po prihodu k meni pa je redno dobival 6 osebnih. Obenem pa se nikakor ni vnesel v ekipo.. porazu proti Dream Catchersom je bil pika na i, ko je bil totalno nadigran, skoka ni kontroliral niti slučajno in hja, vedel sem da tudi z njim v ekipi nebi bil več konkurenčen do konca sezone, ko bojo zdej vsi igrali na polno v ligi Bo treba zaflikati tole luknjo pod košem, bi pa rad dodal igralca 24-26 starega da bi pasal v trening s Kumerletom - žal pa dvomim da se bo kak takšen slovenec našel na trgu.

Sicer pa, cilj je itak bil obstanek, tako da to še ni izgubljeno, se pa zna močno zakomplicirati (resnici na ljubo sm tudi upal na doc-a v finalu, v tem primeru bi lahko danes računal na presenečenje in morda to, da bi se odločil bolj resno odigrati drugo tekmo, tako pa bo obe tekmi ta teden odigral s prvokategorniki..

From: Katana
This Post:
00
303454.102 in reply to 303454.100
Date: 4/25/2020 9:21:28 AM
Šmartno Afera Šmarna gora '02
III.1
Overall Posts Rated:
7777
Čestitke obema finalistoma tudi z moje strani. Me je pa prav tako presenetilo, da ni bilo nobenega komentarja na ta nekoliko presenetljiv poraz favorita - saj vem, nekdo mora začeti :)

Pred finalom je težko kaj napovedovati - vsekakor so bili povratniki zelo suvereni in tudi v mojih očeh veljajo za malenkostnega favorita. Kar se tiče pa lige, bi pa rekel, da ima doc prednost predvsem v dveh res močnih backup igralcih, česar preostali nimamo. Če se prav spomnim, so bili vsi njegovi igralci pred parimi sezonami na trgu in takrat niso izgledali tako vesoljski (pa brez zamere).

Bo pa na naši strani kar ogorčen boj za razvrstitev od 1 do 4 in za tisto (vsaj) srebrno lovoriko. Meni se zdi prednost domačega terena v končnici celo nekoliko pretirano izpostavljena, lani sem finale 2. lige doma obe tekmi zmagal za 20 pik, v gosteh sem pa zelo prepričljivo izgubil. Na rdeči strani se je pa iz ozadja v boj za končnico čisto potihem vmešal še Tajfun, čeprav so po mojem mnenju J&J, Helios in Slovenia Suns v kar občutni prednosti.

Sam sicer letos nimam velikih pričakovanj in bolj upam, da Kadivec in Džus učinkovito in hitro končata svoj trening. Žal ali pa na srečo vse kaže, da bosta s treningom želela vztrajati še eno celo sezono.

Veliko sreče in nič poškodb želim vsem!

From: JJ team

This Post:
00
303454.103 in reply to 303454.102
Date: 4/25/2020 12:23:20 PM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
cilj je vsekakor končnica in da se izognem izpadu, ekipa je vsekakor zmožna tega. problem se pa pojavi v Petercu in Murovcu, ki morata pred začetkom naslednje sezone zapustiti ekipo, z njima bom pa naredil tako velik minus (prodaja-nakup), da se še nekaj sezon ne bom prodal. nekaj denarja sicer je na zalogi, ampak ne dovolj, da bi z menjavo nosilcev lahko bil konkurenčen za vrh lige. tako da morda v naslednji sezoni celo nadaljujem brez nekih resnih okrepitev in izpadem v drugo ligo. druga možnost pa je, da z nekimi srednje dobrimi okrepitvami poskušam bit na minimalcu in se borit za obstanek, kar pa ne vem, če se finančno izplača.. dileme, dileme...

From: Mr.X
This Post:
00
303454.104 in reply to 303454.103
Date: 4/25/2020 2:04:12 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Če bi se finale pokala igral danes bi res bil favorit zaradi razpoloženja.Tako pa lahko Sunsi spet odigrajo 2 tekmi z levo roko in smo spet vsi na maximumu.Po plačah je težko sodit kdo je favorit , njegovi igralci so to sezono verjetno več napredovali kot moji tako da to bo še zanimivo.

Advertisement