Hja, Argentinca sm kupu ko je imel plačo 150k~, vedu sm da mu bo poskočila na 180k~ ob koncu sezone, ampak je prišel k meni z 48minutami na pozicija centra in je takoj ob prihodu, ko sem treniral trenirance, preskoču mislim da v OPK in MPK.. kar mu je seveda skoraj zapolnilo potencial in obenem povišalo plačo za skoraj 50k. Še nikoli nisem bil takoj "razočaran" zaradi preskokov pri igralcu

No, kljub njegovi plači sem bil samo 10-20k čez minimalca, tako da dejansko izgube ni delal, se je pa prodal za 500k več kot sem ga pa kupil, tako da overall je bil profit.
Težava pri njemu je bila, da je imel težave z osebnimi.. to sem "skavtiral" pred nakupom pa nisem opazil da bi imel težave, po prihodu k meni pa je redno dobival 6 osebnih. Obenem pa se nikakor ni vnesel v ekipo.. porazu proti Dream Catchersom je bil pika na i, ko je bil totalno nadigran, skoka ni kontroliral niti slučajno in hja, vedel sem da tudi z njim v ekipi nebi bil več konkurenčen do konca sezone, ko bojo zdej vsi igrali na polno v ligi

Bo treba zaflikati tole luknjo pod košem, bi pa rad dodal igralca 24-26 starega da bi pasal v trening s Kumerletom - žal pa dvomim da se bo kak takšen slovenec našel na trgu.
Sicer pa, cilj je itak bil obstanek, tako da to še ni izgubljeno, se pa zna močno zakomplicirati (resnici na ljubo sm tudi upal na doc-a v finalu, v tem primeru bi lahko danes računal na presenečenje in morda to, da bi se odločil bolj resno odigrati drugo tekmo, tako pa bo obe tekmi ta teden odigral s prvokategorniki..