Відповідаю по порядку... Усе це - мої думки, тому не претендую на об'єктивність.
1. Твоя тактика атаки була більш зосереджена під кошиком, тому дальній захист Дніпрян зміг справитись з твоєю дальньою атакою
2-3. Зарплата нічого не значить.... В тебе Скагліоне, судя по всьому, перекачений в кидок... ну а є в нього пас чи прохід ??? - Тут така штука, що навики (да і з\п) твого італійця взагалі не знадобились.... у нього не було іншого варінту як кидати, а в тебе атака не під його дугову атаку.... ось і отримав результат - Нормальний персональний рейтинг (завдяки захисту) і куча втрачених моментів через тактику.
4. Форма це добре... тому й 12 загальний рейтинг.
5. Не певен, що на Кубку грає роль, в кого домашня площадка. А от абсолютний ентузіазм, можливо, таки зіграв певну роль.
Як на мене, якби ти зіграв іншу тактику нападу (наприклад, теж раннє, або, навіть периметр), то перемога була б твоя. Зато саме на таких матчах починаєш задумуватись, як покращити _гру_ команди, а не просто набрати високооплачуваних гравців. В мене навпаки, чим більше думаю, що роблю для команди краще - тим гірше виходить результат :)...