ну дивися. ситуація така:
1ий варіант:
Костюк коштує 2 ляма, і є майже готовим збірником. Зробити потрібно всього лише мала частинка роботи:
підтягнути оно км і бвп до 17 + . Дб до 13. Підтягнути ВЗ до 18 і він у збірній.
Треба 2 апи бвп, 5 апи дб, 1 ап ВЗ, 4-5 апів оно і км. До того ж - реальне підсилення твоїй команді.
А молодий гравець з потенціалом геній + буде коштувати більше 1 ляма. І шоб зробити з нього збірника доведеться потратити 3 сезони ( це для молодіжки) і дофігіща сезонів для націоналки. А якщо купити наприклад таланта\суперзірку вони будуть коштувати менше, і навіть можна буде взяти 2х таких, і зробити з них збірників для молодіжки.
Висновок: 2 збірника молодіжки - 1 націоналки.
2ий варіант:
ти не купуєш костюка, маєш дофіга бабла, купуєш за 1+ лям якогось генія волшебніка (а якщо їх не буде ????)
тренуєш 3 сезони для молодіжки, і ще 3-4 сезони для націоналки. + ти без підсилення. Ну і на решту ти купуєш суперзірок\талантів для трені в молодіжку
Висновок: 3 для молодіжки, і потім 1 з них ще буде рости 3-4 сезони для націоналки.
Тобто що в тому варіанті що в тому, ти будеш мати полюбе збірника для націоналки, і 100% будеш мати збірника в молодіжкці. Заключається питання лише в часі. Що тобі більше хочеться ? чим пошвидше мати готового збірника НТ чи самому виростити його і потратити 7-8 сезонів.
я б вибрав 1ий варіант. Думаю що бідвару не буде, і ти його отримаєш. І через 2 сезони побачиш костюка у майці старшої збірної ) реально, якщо його не тренувати, то тоді про яке майбутнє покоління ми зможемо говорити ?
а на рахунок проекту, то 1.5 ляма я думаю тобі хватить аби отрмати двої молодих малих.