Звіт про виконання обов'язків тренера національної збірної за 25 сезон!Доброго дняі шановні наші українці. Завершився 25 сезон, тому прийшов час підбити підсумки.
Як завжди, розпочнемо ми з того, які цілі ставилися на початку сезону ?
1) Вихід в груповий етап ЧЄ; (виконано)
2) Вихід на ЧС. (НЕ ВИКОНАНО)!!!
1а ціль - вихід на в груповий етап ЧЄ. У кваліфікації нам протистояли такі суперники як Білорусь, Ромунія, Уельс, Вірменія, Австрія, Боснія/Герцоговина та Хорватія. У всіх матчах окрім Хорватів, ми здобули перемоги, після чого матч з хорватами нічого не рішав.
Щодо цього етапу, мною було зіграно 2а рази настрій нормально. Це з Австрійцями, де ми перемогли +4, та Боснійцями, де нас вони мотсили і ми перемогли +1 .
І тому ми ішли на ЧЄ з ентузіазмом 10. Там нам протистояли: Словенія (перемога на нормалі), Чехія (програш - відновлення ентузіазму, про цей матч далі), Словаччина (програш з розгромом - тягатися не було сенсу з ними на їх же поляні), Фіни ( програш на нормалі -3 очки - цей матч став для нас мінус моральним, про нього далі), Іспанія (перемога на моці). Підсумок - 4е місце і ми ні з чим.
В чому проблема ? проблема в двох матчах - матч з фінами та матч з чехами та одному пункті.
Про матч з чехами: не знаю чому, но майже на протязі усього сезону я жив думкою що 4е місце дає право на кваліфай ЧС (моя груба помилка), і по суті уся стратегія настроїв на матч була визначена саме під 4 місце, тобто я з боротьби скидував Словаків, Іспанців та Чехів, а боротися хотів з Фінами та Словенцями. По суті все так і сталося, ми здобули перемогу у Словенців, і зайняли 4 місце, хоча і програли фінам, але потім я зрозумів, аби отримати путівку на ЧС нам потрібно було вигравати у Чехів.
Про матч з фінами: матч з фінами показав прямий приклад того, яку роль відіграє форма! Ми вийшли з найгіршою формою протягом ЧЄ, але при цьому змогли навязати важку боротьбу. Ну вбийте мене но я не вірю що ми при нормальній формі могли б програти фінам, яких натягнула Словенія, а ми у свою чергу їх(перший тур). Але десь пішло не так, і в кінці ми не змогли дожати фінів( які до речі як і ми грали пусту), і програли банальних 3 очки. Але цей матч в кінцевому результаті показав, що він не вирішував уже нічого, оскільки усе було вирішено з Чехами.
Ну і той пункт, про який згадувалося вище - мінус за те що недочитав правила виходу на ЧС ((( можливо, якби я знав що нам потрібне тільки 3є місце - я б по іншому зіграв проти Чехії.
Тому підсумок по цілях:
1) вихід у груповий етап - 5 балів
2) вихід на ЧС - не виконане основне завдання, але було зайняти 4 місце (не пасли задніх) 3 бали.
Підсумок = 8 балів / 2 = 4 бали з 5. Мінус недочитка правил = 4 - (1 бал з моєї моралі) = 3 бали.
Отже підсумок роботи = 3 бали з 5 по градації (5 балів - виконано усі завдання, 4 бали - одне завдання не виконане, 3 - два завдання не виконані, 2 - нічого не виконано)
А ви яку оцінку дасте моїй роботі?Далі по гравцях :
Наступного сезону виповниться 33 роки нашому лідеру атаки Буріменкові. Наступний сезон для нього
можливо (якщо буде дробатися) стане прощальним, тому я надіюся що наступний сезон буде для нього легендарним.
Новачки: планується долучити до збірної РЗ
(21220790), Великого (нашу майбутню надію), який приєднався до збірної ще цього сезону - ВФ
(22946063) ну і нарешті, я зможу виростити 1ого збірника зі своєї команди в нашу націоналку ))) Ц
(21220745) тільки треба дати 1-2 апу підбору та 1-2 апи бб і тримати форму.
Особливу оцінку хочу надати ЛФу Матюшеву -
(18211973), який доказав цього сезону свою профпридатність.
По організаційній роботі - Мені потрібен один помічник по моніторингу трансферу іноземних гравців. Хто бажає долучитися - пишіть у приват.Ну і на завершення хочу подякувати усім менеджерам за підтримку, критику, виховання та утримання збірників.
Тільки разом ми зможемо вивести нашу збірну на світовий рівень (хоча ми вже і так її туди вивели

.