BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Pitanja!

Pitanja! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
98584.92 in reply to 98584.91
Date: 9/21/2009 6:26:13 PM
Overall Posts Rated:
4646
HAJDE RECIMO DA SI UPRAVU CARE .NE DA MI SE PEGLAT ,JER NEMA REALNIH IGRACA U OVOJ IGRI !!!!

ZAVRSENO JE S TIM IZGUBLJENIM LOPTAMA!!!!

This Post:
00
98584.93 in reply to 98584.92
Date: 9/22/2009 3:17:01 AM
Overall Posts Rated:
55
dok ne zijanis sljedecu tekmu :(

From: Bevzil
This Post:
00
98584.94 in reply to 98584.93
Date: 9/22/2009 4:53:03 AM
Overall Posts Rated:
7474
Potrudite se da rasprava ne ode u vrijeđanje!

From: muljito
This Post:
00
98584.95 in reply to 98584.94
Date: 9/22/2009 5:06:48 AM
Overall Posts Rated:
44
ja se u ovoj situaciji slazem sa vukom, jebali su nam familiju sa novim enginom, mislim glupo je da svi igraci u ekipi moraju imati jak handling i passing da ne bi gubio lopte ko lud. uglavnom ko je gradio ekipu po starom enginu sad je poprilicno nasukan i trebace mu dosta vremena i treninga da se prilagodi novom.

This Post:
00
98584.96 in reply to 98584.93
Date: 9/22/2009 5:46:05 AM
Overall Posts Rated:
4646
Ma nigdje veze,glupost teze vrste

This Post:
00
98584.97 in reply to 98584.95
Date: 9/22/2009 6:01:20 AM
Overall Posts Rated:
4646
Ma upravo to,u mene stvarno svi igraci imaju prejak handling ,doduse C i KC nedovoljan ili prolazan ,Krila mi imaju Dobar i pasing tako slican kao i handling ali sad da ja trebam napucavat handling i pasing da mi bude izvanzemaljski na svakoj poziciji to je glupost ,ko da mi C i KC vode stalno loptu pa je gube nigdje veze ,a od tog mi PL najbolji izgubi 8 lopti !!!! Uzme mi cetveroligas 27 lopti a liku najveca plata 6 K pa gdje to ima ali kako mnogi govore frajer je igrao obrambenu formaciju covjek koja je najjaca sad , pa zasto onda svi ne bi igrali tu formaciju kad je najjaca nek naprave formacije za 20 utakmica do kraja sezone i nek samo stave covjeka i rezultati ce doc!!

Ovaj engine je katastrofa ,umjesto da poboljsaju oni ga skroz pokvare !!!

Pojedinci govore kako gube 15 lopti po utakmici ali toliko ih ukradu pa je to jednako nuli ,znaci ni profit ni gubitak,i to je sasvim realno da se izgubi 13-15 lopti ali preko 25 (sto je najcrnje od igraca koji imaju 6 K platu,znaci dodavanje im je recimo nedovoljno,nije ni toliko ali hajde)to je vec FANTAZIJA!!!!

drago mi je sto si iskren,a pojedinci nek se zadovoljavaju ovim unapredjenjem kosarke!!

Pozz:)

This Post:
00
98584.98 in reply to 98584.95
Date: 9/22/2009 6:07:36 AM
Overall Posts Rated:
7373
E ovako...
Šupljirate vala... promjene su najavljivane po sezonu unaprijed... što je svakom dalo dovoljno vremena da se prilagodi promjenama... (Odmah da se zna, niti branim promjene, niti su meni lično odgovarale, ali sve je davno najavljeno)

Prvo... novi GE je u funkciji od all star utakmice (prije više od pola sezone!!!!! tačnije od 25.07.2009), a tek sad se ljudi počeli žaliti... promjene u ovoj 10. sezoni su vezane samo za ekonomiju i dvorane... dovoljno je pročitati!!!

Drugo... Više ptice na grani znaju da je uzor BB-a NBA liga... i evo ispod izlistanih statistika timova u izgubljenim loptama, a ima i prosjek u NBA... to je to što se tiče o priče o "nerealnom" broju izgubljenih lopti...

Treće... ni mom timu ovo ne odgovara, ali ja svjesno nisam želio poremetiti neki moj plan treninga da bi izbjegao velik broj izgubljenih lopti... i ne krivim sad "novi" GE, nego svoj odabir i plan treninga...

Prosjek izgubljenih lopti:

1 AJAX JAZZ 8,7
2 Vitezovi 17,3
3 Muljavci 19,0
4 Zenica Voodoo 13,3
5 Mrakusa 10,0
6 kk rajvosa 17,0
7 Liverpool BC 2008 14,3
8 Brzolet Paoča 15,0

1 Punoglavci Čitluk 11,00
2 KK Lisac 13,7
3 garavci 14,3
4 kindze 14,0
5 Mejdan KK 10,0
6 Minesota Timberwolfsss 18,3
7 KK Vratnik 14,7
8 Spartan 300 19,7

UKUPNI PROSJEK: 14,39

Prosjek timova u NBA je oko 14,2 izgubljenih lopti po utakmici...

Pozzz...

This Post:
00
98584.99 in reply to 98584.98
Date: 9/22/2009 7:09:41 AM
Overall Posts Rated:
4646
Aaaaaa ti stvarno ne znas sta pricas!!!

Kazes da su promjene sadasnje uvedene 25.07,Zasto moji igraci tada nisu gubili po 27 i 33 lopte intelektualac u jednoj utakmici??,a sad sam za dvije utakmice imao 65 izgubljenih?

Vise ptice na grani znaju jel da je ova kosarka indeticna onoj u stvarnosti? Pa kralju de mi reci onda kako to da svaki tim moze igrat covjek pa da pobjedi,kao sto si rekao i sam to je najbolja formacija ?Jel se ti slazes da samo jednu formaciju treba stalno igrat ? Sto su onda ostale zone 2-3,3-2,1-3-1 jeli za ukras?

De mi objasni kad si tako pametan kako je MR.NElsa izgubio od duplo slabije ekipe,oboje su igrali normal,isti entuzijam,Mr.Nelsa pogodio 100 % formaciju?Evo da je izgubio dva razlike vec 16 lol.....Hoces li mi i ti rec da je MR.Nelsa izgubio zato sto je protivnik igrao obrambenu formaciju covjek? (to znamo da je sad najjaca formacija,lol)
Ovi pojedinci sto igraju covjeka i potpuno fule formaciju dobiju sa dobrom kos razlikom,tako se i ja sjecam da sam izgubio, koliko ja znam obrambena formacija COVJEK ne ODGOVARA NAPADACKOJ formaciji pod kos ili se varam lol??Znam sta ces odgovorit na ovo pitanje ali hajde !!!Reces "da ,odgovara 50 %"

Care ja ne kontam da li ja tebi trebam skicirat ili sta vec?Ko te pita o prosjeku izgubljenih lopti ja sam jasno rekao BROJ LOPTI IZGUBLJENIH NA JEDNOJ UTAKMICI !!!! Jeli tebi realno da ekipa izgubi od ekipe iz cetvrte lige 27 lopte a likovi imaju najvecu 6000 platu?

DE MI ODGOVORI NA OVA PITANJA PROFESORE,PA DA TE JA PONOVO POKLOPIM!!!A MOZE KO GOD HOCE DA ODGOVORI OViM PITANJIMA BAS ME ZANIMAJU ODGOVORI, ALI KAD IZMISLJALI DOBRO IH IZMISLITE !!!! lol

Nisu mi dzabe stavili da sam treci u svjetu a muljitu drugog zato nas postedi tvojih filozofija kralju:)To mozes pricat trecoligasima i onim iz cetvrte !!!
pozz kolega:)

From: Brato-MO

This Post:
00
98584.100 in reply to 98584.99
Date: 9/22/2009 7:11:45 AM
Overall Posts Rated:
4646
Ne kontam gdje si ti Vidio vrijedjanje ? OVO je samo ozbiljna tema koja se treba razjasnit zar ne mislis tako?

This Post:
00
98584.101 in reply to 98584.99
Date: 9/22/2009 8:08:18 AM
Overall Posts Rated:
7373
Aaaaaa ti stvarno ne znas sta pricas!!!
Kazes da su promjene sadasnje uvedene 25.07,Zasto moji igraci tada nisu gubili po 27 i 33 lopte intelektualac u jednoj utakmici??,a sad sam za dvije utakmice imao 65 izgubljenih?

Ja vrlo dobro znam šta pričam... Drugo pitanje je da li ti to razumiješ...
To pitaj svoje igrače... i pogledaj njihove skilove u handlingu/drivingu/passingu... a ne moraš meni vjerovati kad su promjene nastupile... jednostavno pročitaj vijesti/news s vremena na vrijeme...

Vise ptice na grani znaju jel da je ova kosarka indeticna onoj u stvarnosti? Pa kralju de mi reci onda kako to da svaki tim moze igrat covjek pa da pobjedi,kao sto si rekao i sam to je najbolja formacija ?Jel se ti slazes da samo jednu formaciju treba stalno igrat ? Sto su onda ostale zone 2-3,3-2,1-3-1 jeli za ukras?

Nije niko rekao da je identična... nego da žele se bazira na NBA vrijednostima... od pravila, pa do statistike, itd...
Ja nisam rekao da svaki tim koji igra čovjeka u odbrani pobijedi, niti je to tačno... to si ti rekao...

De mi objasni kad si tako pametan kako je MR.NElsa izgubio od duplo slabije ekipe,oboje su igrali normal,isti entuzijam,Mr.Nelsa pogodio 100 % formaciju?Evo da je izgubio dva razlike vec 16 lol.....Hoces li mi i ti rec da je MR.Nelsa izgubio zato sto je protivnik igrao obrambenu formaciju covjek? (to znamo da je sad najjaca formacija,lol)
Ovi pojedinci sto igraju covjeka i potpuno fule formaciju dobiju sa dobrom kos razlikom,tako se i ja sjecam da sam izgubio, koliko ja znam obrambena formacija COVJEK ne ODGOVARA NAPADACKOJ formaciji pod kos ili se varam lol??Znam sta ces odgovorit na ovo pitanje ali hajde !!!Reces "da ,odgovara 50 %"

Prvo... Mr.Nelsa nije izgubio od DUPLO slabije ekipe...
A izgubio je jer su mu vanjski igrači previše podbacili u napadu... imali su katastrofalan šut... sa pozicija pleja i beka su šutali 6/26... a odbranom 2-3 je previše oslabio svoju vanjsku odbranu odakle mu je protivnik zabio 28 koševa...

A ti si izgubio zato što si potcijenio protivnika...
I zato što ti je vanjska linija (plejevi i bekovi) KATASTROFALNO odigrala u napadu, 5/22... I zato što su PRESLABI za odbranu protiv odličnih plejeva i bekova Garavaca (Bacević i Čerkez su odlični igrači) koji su i pored tvoje 1-3-1 zabili 83 poena (od 99)!!!!!!!... i uz sve to si igrao laganicu u gostima... Podcijenio si čovjeka koji je i protiv punoglavaca izgubio tek poslije 2 produžetka...

Care ja ne kontam da li ja tebi trebam skicirat ili sta vec?Ko te pita o prosjeku izgubljenih lopti ja sam jasno rekao BROJ LOPTI IZGUBLJENIH NA JEDNOJ UTAKMICI !!!! Jeli tebi realno da ekipa izgubi od ekipe iz cetvrte lige 27 lopte a likovi imaju najvecu 6000 platu?

Ako ne možeš skontati šta sam htio da prikažem sa onim prosjekom to nije do mene... ja sam uporedio prosjek izgubljenih lopti ovdje i u NBA statistici, i skoro je isti... i tome su težili ovi koji su kreirali igru...
A rekord u NBA u izgubljenim loptama na utakmici je čini mi se 43... tako da i BROJ IZGUBLJENIH LOPTI NA JEDNOJ UTAKMICI može biti puno veći od prosjeka...
A to što si ti izgubio toliko lopti do sada je do tvojih igrača...

DE MI ODGOVORI NA OVA PITANJA PROFESORE,PA DA TE JA PONOVO POKLOPIM!!!A MOZE KO GOD HOCE DA ODGOVORI OViM PITANJIMA BAS ME ZANIMAJU ODGOVORI, ALI KAD IZMISLJALI DOBRO IH IZMISLITE !!!! lol

Niti sam profesor, niti si me poklopio... Niti si to u stanju...
A to što ti ne možeš prihvatiti nešto što ti ne odgovara u ovoj igri, to je tvoj problem...

Nisu mi dzabe stavili da sam treci u svjetu a muljitu drugog zato nas postedi tvojih filozofija kralju:)To mozes pricat trecoligasima i onim iz cetvrte !!!
pozz kolega:)

Ti bi volio da si treći u SVIJETU...
Žao mi je, ali nisi... Treći si u BiH po rejtingu...
Ja ću prestat filozofirat kad ti prestaneš kukati i plakati ko malo dijete zbog poraza...

This Post:
00
98584.102 in reply to 98584.101
Date: 9/22/2009 10:06:48 AM
Overall Posts Rated:
4646
HAhahhahha,kao prvo moja je ekipa jedno bolja od tvoje 3 puta zato se poklopi,jer nemas nikakav komentar dat mojoj ekipi a da je negativan !!!Ti uopste ne znas koliko sam ja jak na handlingu i passingu zato nemoj gluposti pricat:)

A Vidim da ponavljas isto sve i bjezis da mi konkretno odgovaras na pitanja ,sve okolo kole zato necu ni trazit da mi odgovaras:)
Ja se slazem sto su me garavci dobili,ja tu nemam nista protiv sa istim entuzijazmom smo igrali,on kuci i on normal,lik me dobio ja sam tu cestitao,jos nisi skontao glavnu temu!!! TJ.IZGUBLJENE LOPTE NA UTAKMICI,tacnije cetveroligas uzima gigantu 27 lopti ,jel kapiras?

De mi reci samo sto ja nisam izgubio preko 30 lopti od 25.07 do 05.09 znamo da je tad uveden engine?

Nadji mi tu utakmicu u periodu engina u tom razdoblju filozofe,ako je mognes nac javi mi znaci eto da budem imao preko 25 lopti eto necu reci 30 postedit cu te,da vidis koliko sam dobar:)

Cuj u MR NElse slabi vanjski obrambeni pa zasto bi mu trebali bit dobri tu utakmicu kad je protivnik igrao pod kos a 2-3 zona je za pod kos ako se ne varam,ti me ispravi lol?A ako nisi znao pod kos znaci sutiranje iznutra a ne sa izvana zar nije tako? lol

Hahahaha ja nisam treci u svjetu,u BIH sam ali sam uglavnom za 3 klase jaci od tebe lolKoji si ti u BIH rangiran ? lol
Ali zahvaljujuci ovom smjesnom enginu start mi je slabiji od prethodnih sezona ali stari vuk ce opet pronac rjesenje !!!
OVA EKIPA NIKAD NECE PAST;SAMO MOZE ICI KA VRHU!!!

MIslim da si ti nasljednik ARISTOTELA !!! lol

pozz:)

Advertisement