Po raz kolejny zażartowałem, a Ty po raz kolejny odbierasz to jako jakiś atak (?) na swoją osobę. Jesteś strasznie przewrażliwiony na swoim punkcie... Masz rację, pisanie z Tobą mija się z celem. Argumenty do Ciebie nie trafiają, a wciąż upierasz się przy swoich przekonaniach. Oczywiście nie dając w kontrze żadnych kontragrumentów, żeby poprzeć swoją tezę/hipotezę.
Skoro wracasz do naszej dyskusji BB-mailowej, to dokładnie Ci wyjaśniłem na mailu jedną rzecz odnośnie kumoterstwa w Kadrach i jego braku (bez żyłki na czole, skąd to przeświadczenie?). To Ty się obruszyłeś, gdy nie chciałem Ci powołać Dziubana do sparingu pod koniec zeszłego sezonu i wyzwałeś moje zachowanie od społeczniactwa i frajerstwa, mimo że dokładnie Ci napisałem, że powołuję najlepszych z roczników ówczesnych 22-25 latków (Twój wtedy miał 21 lat i jak tylko przekroczył granicę bycia juniorów, to postanowiłeś to wykorzystać).
Szkoda prądu.
PS. Co do Pajdy i Płotki, to fakt, że Pajda zrobił lepszą ocenę, ale to tylko i wyłącznie dlatego, że ma znacznie lepszą kondycję. DMI przed każdym meczem w tym sezonie Pajda miał niższe Płotki, więc wybór Selekcjonera wydawał się całkiem racjonalny - nie mnie oceniać, ja nie miałem na to wpływu.
Chociaż trzeba uczciwie przyznać, że Płoć w Kadrze szału nie gra - przynajmniej w ataku, w obronie daje sobie radę. Jeszcze będę podnosił kondycję, więc kwestią czasu jest pokonanie Ambrożego meczowych, skoro to takie ważne