Gde se bre ti javljas majke ti!.
ti kao gm ovo pises?! svoju ulogu nisi najbolje shvatio. nisi postavljen da pljujes sve redom i pametujes, jer bi onda sigurno izabrali nekog drugog.
Cuti bre tamo i pokri se usima i ne pricaj o stvarima o kojima POJMA NEMAS!
Na osnovu cega nemam pojma ? Pa ti si taj koji nema pojma, dere te kotur 20 razlike glatko , a kreno je igrat par sezona nakon tebe, pa o cemu ti pricas? Nemas trofeja, a neces ga ni imati jer kad do sad nisi iskoristio priliku kao tvoji iz SŠ , tek sad nemas sanse, cak sta vise boris se za opstanak. Toliko o tvojim menadzerskim kvalitetima.
Pa tvoje misljenje se u ovoj zajednici ne vrednuje ni pisljiva boba bre!
hehehe ne znam sta bi ti rekao, osim da me bas zaboli dal se vrednuje il ne..., a posebno dal ga ti ....
Nije te bre sramota da ti komentarises one koji su vise zaboravili nego sto si ti naucio!
ovo je vec isfurano, al ti valjda ne mozes smislis nista bolje.... potrudi se malo, mozes ti to
Postovi su ti na nivou mikija mausa
pa jbg ja nemam 4 decenije iza sebe
I jedini efekat koji mozes da izazoves je, kao u ovom slucaju, da iznerviras nekoga svojim "intelektom" i/ili bezobrazlukom.
znam, istina boli
Zato smo do ovde i dosli sto su takvi kao ti dobili pravo glasa...
Dokle smo to dogurali ? koliko znam ovo nam je najbolji rezultat. Ali ovo je srbija, pa te ljudi pljuju i pored toga. Kao sto ti kazes ,"Rodjen sam u Srbiji - od toga cu i da umrem!", interesantno je da lik koji to kaze vodi bb zajednicu. svaki dalji komentar je suvisan...