ma to vyzniet ako otazka nie ako kritika :)
Nech to znie aj ako kritika, ale aspon sa niekto ozval:)
nejaka extremne vyrazna vyhra z toho nakoniec nebola.
Nebola, lebo super aj ked bol o dost slabsi zahral na nas doma CT a dopadlo to tak, ako to dopadlo pri nizkych naladach oboch timov. Popravde som aj ja cakal vyraznejsi rozdiel, ale podstatnejsia je vyhra a nalada do dalsich zapasov. Aj ked to skore moze na konci rozhodovat, aj tak ma nenapada nic, cim by sme mohli pri rovnakych pristupoch vyhrat vyssim rozdielom. Jedine nahradnici, to je vysvetlene nizsie.
inak uplne som nepochopil preco si nechal hrat aj proti takemuto superovi zaklad drvivu vacsinu zapasu. prave proti takymto superom by som ocakaval, ze budu hrat aj nahradnici?!
Zaklad som nechal hrat viac prave preto, aby sme mali trosku lepsie skore. Keby hrali viac nahradnici, tak to skonci este mensim rozdielom. Lavicka hrala celu poslednu cast hry, tak by som nepovedal, ze drvivu vacsinu hral zaklad. Jasne, ze odohrali viac minut, ved to sa od zakladnej zostavy ocakava, ale 10-15 min z lavicky nie je podla mna az tak malo. Navyse hrali aj 8 min hraci, ktorych som nenastavil na striedanie, ale zamerne ich nechal na supiske pre pripad zranenia alebo vyfaulovania ostatnych. Tesne pred koncom 3/4, ked este hral zaklad, tak sme viedli najvacsim rozdielom asi o 30b. Potom na poslednu stvrtinu nastupila lavicka, ktora je predsa len kvalitativne horsia a este ktomu mala horsie formy (pre porovnanie 8,9,9,8,8 vs 8,7,8,7,7 ) a prehrala ju o 13b. Keby sme mali na kazdy post 2 vyrovnanych hracov, tak urcite by som im vyrovnanejsie rozdelil minuty, ale v tomto pripade neviem, ci by bolo dobre nechat viac hrat lavicku, lebo by sa cely zapas vliekol o 10-15b. Aj ja by som bol rad, keby som si mohol dovolit ich nechat hrat 24min a 24min, ale zial taky kader este nemame, zvlast ked je dolezite aj skore.
Snad som to dostatocne vysvetlil, ak nie, pytaj sa kludne dalej.
Edit: Este by som rad podotkol, ze super hral cely zapas s 5 hracmi a nasa lavicka hrala proti nim, nie proti nahradnikom v zavere.
Last edited by Psycho1_1_1 at 7/20/2010 3:58:01 AM