Hayastan U21 --- Ukraina U21Третій матч відбіркового етапу Чемпіонату Європи. Граємо проти країни, яку не потрібно недооцінювати. У минулій грі вони дали дуже хороший бій Росії, і якби зіграли нормал - я думаю що вони б виграли. Щодо нас, то за цей тиждень табором молодіжки гуляла "кадрова чума". Невідома доля найкращого Ц молодіжки цього сезону, менеджер не заходив в гру з 1.06, це мені нагадує долю Єроменка, який грав за часів самогона (якщо пам'ятаєте такого гравця). У суботу травму на 2 тижні отримав Могила, на якого я дуже сподівався. Виникла проблема з ЛФом, тому до складу був довикликаний Логвіненко
(21220142). Щодо плюсів за цей тиждень:
11 апів на всю команду + форма 9 в декількох гравців і в рушійної сили Чернюк - Діденко. А також форма 8 головного монстра Вірменців -
(21452710). Це чимось ослабить їх напад, що нам тільки на руку.
Оскільки є проблеми з кількістю великих на матч, вирішив зіграти так:
РЗ Чернюк - Барабаш / резерв Ганжа
АЗ Жідконожченко - Кучма / резерв Ганжа
ЛФ - пусто
ВФ - пусто
Ц - пусто.
В заявку потрапили Діденко Чубенко Череватов Логвіненко Косілов, вони і закриють позицію ЛФ ВФ Ц. Надіюся Логвіненко не буде бігати на Ц )
тренер вирішує сам
Напад: Атака під кошик
Захист: Персоналка
Пуста розстановка не раз практикувалася старшою збірною, практикується збірною латвії, з якою ми минулого тижня грали та іспанцями і показує досить пристойні результати.
Удачі нам!