Remal Madrid -- Anatolia Polikastou=>2 τα ρεμαλια εχουν επιστρεψει δυναμικα(τουλαχιστον αυτο δειχνει το τελευταιο παιχνιδι τους) αλλα μπροστα στην παρεα των φωνακλαδων οπαδων του Πανου λιγες ομαδες μπορουν να συγκεντρωθουν...
ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ -- JK69ER=>2 και εξασφαλιση ενθουσιασμου απο τη μερια του joker...
fay_stelaios -- Red Legionaries=>2 αν θελει ο Στελιος μπορει να κανει αυτο το παιχνιδι ντερμπι...
ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ -- PLAGIARI FORCE=>1 παιχνιδι υψηλου επιπεδου...ο Σπαρτακος μετα την τελευταια νικη του εχει παρει φορα και ετοιμαζεται να χτυπησει επιτελους 4αδα...
3bobakia_mikra -- mavros likos=>1 Ορεστη μου φαινεται οτι αυτο το παιχνιδι δεν θα χρειαστει να το στησουν τα μπομπακια...
Emmanouil Papas -- PANTOKRATORAS=>χρειαζομαι 1 νικη!!!!!!!!!!!!!ετσι και χασω παλι για 3-4 ποντους....αυτη η κατασταση δεν μου αρεσει καθολου....
μαλλον το δευτερο ντερμπι για την τριτη..και οι δυο ομαδες διψαν για νικη και θα γινει μια πολυ ενδιαφερον παρασταση..αν ξανα χασει ο παντοκρατορας δεν τον παιζω στο στοιχημα..εχω χασει τα λεφτα μου..
τοτε σταματα να πονταρεις υπερ μου παλιογρουσουζη...:)
πες και 1 φορα οτι θα χασω να παρω και εγω καμμια νικη...
21 Nations Army -- green fighters=>απλα 1Nerds Volos -- Kalamata B.C=>1 δυσκολα θα το παρει αυτο ο Τακης....
Last edited by GIANNIS.K. at 9/6/2011 7:10:09 AM