Ajde nemoj vise da ih stedis, nego lepo procitaj tamo negde gde imas zapisano koliko imamo talenata koji su dobro trenirani u generacijama igraca od 19 i 20 godina i zapusi im usta, sta im uopste dozvoljavas da te pljuju neznalice, neradnici i sujetni misevi, a ovamo glume patriote i svete velikomucenike(cast onima koji su napisali normalne kriticke postove, a ima ih).CINJENICA je da smo jadni, bedni, i da nemamo nikakve igrace ni u ovoj ni u nadolazecim generacijama u naredne 2 sezone i da ce nam utesni turnir biti puna kapa!E sad to nekome moze da se svidja ili ne svidja, ali kao sto je Kari Pesic rekao kada je dosao u Zvezdu, zao mi je, ali ove sezone NEMA TITULE!Ko razume, shvatice, ko ne razume neka pocne vec jednom da potura te klipove kojima je ambar napunio, slabo mu provetravanje.
kada vec cackas :P U sezoni broj 7, tim BG Samuraj se plasirao medju najboljih 512 u kupu Srbija Tournamentkoliko je uopste timova tada bilo u BB Srbiji pa si stigo ovako daleko ??:P:P
Imam ga, neznalice.
Jeste! A Adriana Lima nije dovoljno lepa!)))
Laka grupa:Letonija 18 po rejtinguFinska 19 , Mi 20, to je laka grupa,nisi dobio nemce, italijane, spance i ostale mamutske ekipe.Letonce si dobio, stismo muda odigrao LI i dobio, sto znaci da su losiji od nas i uz domaci teren, I ostali ti svajkcarci koji su dobri ali losiji po rejtingu i samim tim bili u IV sesiru.E tu nisi imao muda nego si odigra PUSH.
Podrska koturu.Samo vozi, matori...
Nije u redu da za malo kvalitetnih igraca (ako je to tacno) optuzujes Flavijusa i one koji su mu pomagali. NIJE njegova obaveza bila da pravi mlade igrace nego da dobrovoljno pomaze onima koji su hteli da treniraju mlade talente. A tu smo svi podjednako krivi ako je takva situacija jer npr tebi i meni niko nije branio da treniramo mlade talente cak i ako nam se ne svidja ko je trenutni selektor ...
Nije u redu da za malo kvalitetnih igraca (ako je to tacno) optuzujes Flavijusa i one koji su mu pomagali. NIJE njegova obaveza bila da pravi mlade igrace nego da dobrovoljno pomaze onima koji su hteli da treniraju mlade talente. A tu smo svi podjednako krivi ako je takva situacija jer npr tebi i meni niko nije branio da treniramo mlade talente cak i ako nam se ne svidja ko je trenutni selektor ...sa ovim se nikako ne slažem. obaveza selektora mlade, a i seniorske reprezentacije je da učestvuje u stvaranju budućih reprezentativaca. ne kažem da se flavius nije trudio, ali nije uspeo da napravi ništa značajno.
mislim da je veci razlog nasheg stalnog klizanja u ovim kvalifikacijama ipak nedostatak boljih igracha... tachnije, mi imamo kvalitetne mlade igrache, ali drugi imaju kvalitetnije, te mi stalno kaskamo za njima - bukvalno recheno, svake sezone podizemo kvalitet igracha, ali taj kvalitet kasni 2 sezone za najjachim reprezentacijama iz evrope... dakle, treba vishe poraditi na novim talentima, treba najjachi nashi timovi da kupuju nashe hof-ove i da ih treniraju do iznemoglosti, a tek onda da ochekujemo neshto