Buzzerki,
Doradźcie proszę, czy warto zainwestować w GYM 1 000 000$, jeśli zajmuje się trenowaniem młodych podkoszowych?
Co w ogóle daje rozbudowanie tego na 3 poziom?
Trener pierwszorzędny zarówno normalny jak i młodzieżowy.
Czy warto to ciężko mi się odnieść, bo dopiero z 1/3 sezonu mam taką infrastrukturę w Utopii i nie widzę jakiejś znaczącej różnicy. Poza tym, moi zawodnicy mają 25+ lat. 
Od sprawdzonych źródeł dostałem info, że dzięki siłowni 26-latkowie byli w stanie skoczyć 10 razy w sezonie - to świetny wynik jak na taki wiek. Więcej sprawdzonych informacji w temacie siłki na pewno będą mieli @Campos oraz @Gooziec. 
Rozbudowanie siłki na 3 poziom zgodnie z Instrukcją Gry (
(http://www.buzzerbeater.com/community/rules.aspx?nav=Aren...)) daje lepsze efekty treningowe - w tym przypadku siłownia pomaga osiągnąć więcej skoków przekrojowych - niezależnych od Twojego aktualnego treningu (np. skok Zasięgu Rzutu przy treningu Rzutów z bliska dla C). Zawodnicy dzięki temu są znacznie bardziej wszechstronni.
Siłownia na takim poziomie największy efekt powinna dawać właśnie młodym zawodnikom. Z czego co widzę, to masz tylko jednego zawodnika, który korzysta z usług trenera młodzieży, ponieważ wpływ na szybkość treningu ma tylko dla 18- i 19-to latków.
Warto też dodać ostatni akapit z powyższego linku:
Budowa i utrzymanie kosztuje tyle samo dla każdego z budynków Pierwszy poziom to koszt $500 000, następnie rozbudowa kosztuje $300 000 oraz $200 000 do poziomu 3. Dodatkowo każdy poziom budynku niesie za sobą tygodniowy koszt utrzymania w kwocie $5000. Zawsze możesz zmniejszyć inwestowanie w poszczególne budynki i zejście do poziomu niżej pozwoli Ci na odzyskanie połowy środków.
 Niedługo zbliża się draft i mimo (prawdopodobnie) 14. picku (poza 30. i 46. pickiem) będziesz w stanie wydraftować całkiem niezłego młodzieżowca (dużo botów, jeden zespół wybiera ostatni, ponieważ ma same walkowery, w niższych ligach relatywnie jest więcej talentów niż w wyższych). Nawet jeśli się nie uda, możesz podczas startu nowego sezonu szukać takich talentów na Liście Transferowej - zawodników na początku jest multum i często schodzą za zaniżone kwoty (podaż znacząco przeważa nad popytem). Jeśli będziesz mieć zdolnych zawodników z odpowiednim potencjałem, to na pewno któraś z Kadr się nimi zainteresuje i odpowiednio doradzi co i jak trenować. ;)