Ukraina vs. Suomi 93 - 96 (26512) -3
Цей незручний момент, коли ти програєш на останніх секундах матчу...
(http://trollface-fun.ru/wp-content/uploads/Poker-face.jpg)93-94. 5 секунд до кінця, Ключніков із 3хсекундної зони здійснює двохочковий кидок і маже. Фіни підбирають - ми фолимо, вони закидують 2а очки
Щодо початку матчу, то були деякі проблеми. З "малих" було тільки троє гравців у формі 8+!!!, і я найбільше боявся що постраждає розіграш, але як виявилося по ходу матчу - причина поразки стала надзвичайно велика кількість фолів: 24 наших проти 9 фінів. Хочу замітити, що Фіни також грали пусту.
Щодо цієї поразки та подальших наших шансів на вихід з групи.
1) Ця поразка не звела наші шанси на вихід до 0!
2) Наші прямі конкуренти є Словенія(випереджала нас на 13 забитих) та Фінляндія. В силу сьогоднішніх фактів Словенія моцила Іспанців і програла 14 очок. Ми програли фінам 3. Отже в нас надалі однакова кількість перемог\поразок і різниця -2(словенці впереді). Наступний матч Словенії проти Словаків(господарів), і тому я їм пророчу поразку з великим рахунком(після моцу, з господарями турніру буде анал-карнавал). А у нас впереді матч з Іспанцями, де нам втрачати нічого (ну ви розумієте про що я). Єдині хто нам можуть завадити - це фіни. Якщо вони переможуть Чехів, то на 99% вони виходять у кваліфай ЧС замість нас. У випадку поразки фінів - ми виходимо з групи. Перевага у забитих\пропущених над фінами у нас достатня, для того аби мати це жадане 4 місце. Щодо того, чи є мотивація у чехів для перемоги фінів? Чехія та Іспанія боряться за вихід у півфінал ЧЄ!!! І у разі поразки Чехи пролітають над боротьбою за ЧЄ. І тому я надіюся що чех розуміє усю важливість їхнього матчу проти Фінів, і розуміє що фінам також втрачати нічого.
3) якщо ми перемагаємо Іспанців - ми виходимо на кваліфай до ЧС, і нам байдуже як зіграють фіни.
Щож, будемо надіятися що доля не обернеться до нас сракою)
п.с і будь ласка, підніміть форму на Іспанців, бо з такою формою яка у нас останні два тижня грати дуже важко!!!
п.с.с превю не було у звязку із тим, що я був занятий в період 6-10 години(писав курсову)
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 12/9/2013 5:23:32 PM