Cestitke bruda, zasluzena titula. Nadam se da nastavljas sa igrom !!! :):)
lako ti je titule osvajat sa 5 MVP kandidata... B)čestitke!
Cestitke bruda, zasluzena titula. Nadam se da nastavljas sa igrom !!!:)Hvala brate, titula za kraj na iskustvo Stisle su me obaveze,a i smorio me bb tako da je ova sezona posljednja za meneŽelim ti puno srece u nastavku da sjebeš ove osvajace na baterije koji dogovaraju tekme)
Cestitke bruda, zasluzena titula. Nadam se da nastavljas sa igrom !!!:)
Cestitke bruda, zasluzena titula. Nadam se da nastavljas sa igrom !!! :):)Hvala brate, titula za kraj na iskustvo :) Stisle su me obaveze,a i smorio me bb tako da je ova sezona posljednja za mene :(Želim ti puno srece u nastavku da sjebeš ove osvajace na baterije koji dogovaraju tekme :)) Cudno da spominjes baterije jer se cini da se tvoja ispraznila :)Ostaje zal sto ostajes upamcen po bez komentara prije tekmi, ali sa brdo analiza ili opravdanja poslije.Svakako cestitke na tituli, trofej se pise i nista ga ne moze oduzeti sta god predhodilo tome.
Cestitke bruda, zasluzena titula. Nadam se da nastavljas sa igrom !!! :):)Hvala brate, titula za kraj na iskustvo :) Stisle su me obaveze,a i smorio me bb tako da je ova sezona posljednja za mene :(Želim ti puno srece u nastavku da sjebeš ove osvajace na baterije koji dogovaraju tekme :))
Steta sto ode u bankrot pa se oprasta, ali moze izvuci koju paru pa krenuti od nule ali ocito nema volje.Napokon titula za mocne Vukove i oca igrice, Mostar gori nakon toliko sezona!Oprostaj sa stilom bar :)