1) Nie wiem jakie ma skille Mr Bernal, ale nie wiem czemu to takie dziwne, przecież graliśmy 2-3 ;) otworzyliśmy obwód (przeciętny) to troche porzucał, nawet 2 razy nad rezerwowymi i raz z półdystansu nad PFem..
2) Tak zgadzam się, jednak musimy grać tym co jest, pytałeś mnie o idealną kadrę, dopasowałem ją względem pozycji. Dwaj PG oczywiście, jednak chciałbym, aby minimalnie lepszy był ten na SG, być może po to, żeby w niewygodnych końcówkach np rzucił dającą zwycięstwo trójkę? Nie będziemy z wszystkimi wygrywać +50, na pewno będą mecze na styku, a popatrzmy na ostatni finał naszych z cheatowcami ze Stanów ;) gdyby ktoś trafił trójkę w ostatniej sekundzie byłaby dogrywka, dlatego potrzebuję choć jednego chłopa, który by taką miał szansę rzucić ;) Co do PFów to raczej nie do końca byliby to PF, chyba zdążylibyśmy zrobić jedynie Centrów z JS, czyli jak kto woli wersja PF dla U21 ;)
3) Tu też jak w przypadku obwodowych - PFowi dałbym nawet z JS 10 gdybym mógł ;) ale najważniejsze są skille 6-9, z lekkim dodatkiem 10. Nie powiedziałbym, że blok ważniejszy od JS - choć w znacznym stopniu wzmacnia nam obronę. Mamy IS 18, 19, można to zrobić troche kosztem JS bo przy cudownych czy lepszych podaniach z obwodu bardziej przyda się to pierwsze z kozlem czy wejściem, choć gdybym jeszcze mógł wprowadzić drobne korekty to jednak jak teraz patrzę, HN i DV troszke za wysokie dałem, dodałbym troszkę do JS ;) Jednak obronę jest przydatna, nie o to nam chodzi, żeby mutanci rywali łatali nasz kosz jak chcieli, a takie 2 x Bynum pod koszem zrobi wrażenie :)