Απεχουμε μολις εναν αγωνα απο το τελος της πρωτης σειρας αγωνων και ειναι καιρος να κανουμε μια ανασκοπηση για το τι εγινε αυτη την περιοδο καθως και τις ευχαριστες ή δυσαρεστες εκπληξεις που εφερε η φετινη σεζον....
Καταρχας για τον κοκκινο ομιλο:
1.ενα μπραβο στον green dragons ο οποιος ανεβηκε απο την IV και μας εχει βαλει τα γυαλια πρωταγωνιστωντας στη μαχη για την ανοδο...κατα τη γνωμη μου η ομαδα του αποτελει το φαβορι για την ανοδο και αν ειχε διαχειρηστει καπως καλυτερα τα πραγματα θα μπορουσε να βρισκεται στη 1η θεση..ενα ακομα στοιχειο που του δινει πλεονεκτημα ειναι οτι οι περιφερειακοι του εκτος απο πολυ καλοι παιχτες ειναι και προπονησημοι 2 απο αυτους..
2.Ο λυκος που οδηγει την κουρσα του κοκκινου πρωταθληματος εχει εξουδετερωσει τους αντιπαλους του μεχρι στιγμης(μερικους τους διεσυρε και κατατασω και την ομαδα μου σε αυτη την κατηγορια)...διαθετει καλους και ακριβοπληρωμενους παιχτες και αποτελει φαβορι για την ανοδο μαζι με τους δρακους..ομως απο οτι φαινεται εχει οικονομικες δυσκολιες και δεν ξερω αν αναγκαστει να πουλησει καποιο παιχτη κατα ποσο θα ειναι ετοιμος να κερδισει τους δρακους στην εδρα τους και να παρει το πλεονεκτημα γαι τα play off...
3.Οσο για την ανατολια πολυκαστρο τα εχει παει πολυ καλα παρα το ασχημο ξεκινημα της...ο pazinok εχει κανει καλη διαχειρηση του υλικου του και βρισκεται να ακολουθει κατα ποδας τους πρωτους..αν και εχει καλη ομαδα δεν νομιζω πως μπορει να διεκδηκησει κατι αλλο απο την συμμετοχη στα play off(εκτος αν υπαρξουν μεγαλες αλλαγες)...
4.Η καλαματα οι γκαφατζιδες και η δικια μου ομαδα που βρισκομαστε πανω κατω στο ιδιο επιπεδο(ισως η δικια μου υστερει λιγο) ακολουθουμε στη λιστα...ο Τακης παιζει πιο δυναμικα φετος και δειχνει οτι δεν εχει ορεξη να μπλεκει παλι σε κινδυνο για υποβιβασμο...εγω και οι γκαφατζιδες ειμαστε πανω κατω εκει που ηταν αναμενομενο να ημαστε...
5.οσο για τους 2 τελευταιους του ομιλου Panathinaikos@ και olympiakos peramatos...ο παναθηναικος αν δεν ενεργοποιηθει συντομα θα εχει εξασφαλισμενη την 8η θεση...οσο για τον ολυμπιακο για μενα ειναι η δυσαρεστη εκπληξη για φετος...μια ομαδα που την προηγουμενη σεζον πρωταγωνιστουσε βρισκεται στο τελος της βαθμολογιας...εχει ομως ολο το χρονο για να ανακαμψει και να ξαναμπει στο παιχνιδι...
Τωρα για τον μπλε ομιλο:
1.πολυ δυνατοι φανηκαν ο σπαρτακος και τα ρεμαλια που πλεον μετα τη σημερινη νικη τους φιγουραρουν μονοι στην πρωτη θεση εκτοπιζοντας τα μπομπακια στην τριτη θεση...τωρα για ανοδο λιγο δυσκολα τα πραγματα αφου δεν νομιζω να ανταγωνιζονται σε επιπεδο τους 2 πρωτους του κοκκινου ομιλου..να δουμε αν θα με διαψευσουν...
2.τα μπομπακια ειναι στην τριτη θεση ομως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα συμβιβαστουν με αυτο το αποτελεσμα και προς το τελος θα προσπαθησουν να χτυπησουν την προκριση...τωρα αν καταφερουν κατι τετοιο μενει να το δουμε..παντως ακομα και αν το καταφερουν δεν νομιζω να μπορουν να ανεβουν ΙΙ..
4.ο παπας διεψευσε οσους τον θεωρουσαν σιγουρο 8ο στην αρχη(ημουν και εγω μεσα σε αυτους) και πιστευω θα παλεψει με τα Τρικαλα για μια θεση στα play off...
5.τελος οι ηλιολουστοι μαλλον θα οδηγηθουν στα play out και το εργο τους ειναι δυσκολο..οσο για τον 21..δεν ξερω ποιο ειναι το σχεδιο του αλλα εγω μια λυση βλεπω...να πουλησει τον Ταραντακη..ο παιχτης δεν ειναι πανω απο την ομαδα ουτε ο παιχτης ειναι η ομαδα και αν η πωληση του τον ξελασπωσει τοτε πρεπει να γινει...ο 21 πιστευω εχει καλες πιθανοτητες να μην πεσει αν τον πουλησει, αν ομως δεν το κανει ειναι καταδικασμενος...αυτο ειναι ακομα χειροτερο γιατι αν πεσει θα πρεπει να τον πουλησει ετσι και αλλιως αφου δεν θα μπορει να τον πληρωνει(το εχει παθει και ενας φιλος μου)...
Τελος ελπιζω να μην εγινα κουραστικος με πολλα λογια....θελω να πω ενα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα παιδια που ξεκινουν τις πανελληνιες σε 2 μερες και δυστυχως δινω και εγω...